Deryabtn 34 haftalık hamileyim. Bebek 2150 gram doktorum biraz zayıf dedi açıkçası kafaya taktım kilo alması için ne yapabilirim?
Haticeakts Hsnanr avakodo ,yumurta ,kefir , muz , ceviz , badem ve sade soda hamileliğimin başından itibaren düzenli şekilde tüketiyorum bence çok iyi gelişimi açısından geliyor doktorumda söylüyor
Redpepper Avakado kaşar bal tereyağı ceviz Bunlar kesinlikle işe yarıyor 1 hafta geriden gelen bebeğim toparladı böyle beslenmeyle
Duygu2829995 Redpepper doğrudur ya benimkinde de gerilik var dediler de yeni çok aklıma takılıyor. Düzenli takip dediler nst ye giriyorum haftada 2 gün
Meryem80 Hsnanr sabahları kivi yenirse o yediğin şeyler bebeğe kilo aldırıo . Muz kasar peyniri bunlarda bebeğe kilo yapuo
Greenworld AdaEcem aynen öyle.doktorum söylemişti sna göre normal sana çekmiş diye.bu arada benim oğlan 15 gün sonra gelcekti.süpriz yaptı erken geldi😊 36+5 perşmbe günü geldi😊
AdaEcem Greenworld analı babalı büyüsün 🙏 ablamn ogluda 36 tamamlamadn doğmuştu. Enfeksiyon kaynaklı sanırım. Sizin kendi sancınz birden mi oldu
Radyasyon5526 Genetik tabiki etkilidir ama bi tanıdık doğum yaptı 38 haftalık 3400 gram annesi zayıf orta boylu babasıda zayıf yani ailecek tanıyorum dedeler felanda hep zayıf ama bebek maşallah büyük doğdu görümcemin fiziki olarak eşide kendiside onlardan iri ama bebeği 38 haftada 36 uyumlu 2700 gram doğdu sanırım bazen böyle istisna oluyor. Bu arada görümcemin abileri kayınpederim felanda maşallahları var boylu poslu yapılılar genetiğe bakınca onlar daha önce ama bebek geriden geldi yeme içme etkilediğini düşünüyorum ben doktorum öyle demişti. Muz kaşar duydum bide belçikada yaşayan arkadaşıma doktoru hergün bir tane muz ve avakado yemesi gerektiğini söylemiş burda hamileler çoğunlukla yiyor bu ikisini demişti
Greenworld AdaEcem sancım olmadı.gece suyum geldi direk.acil sezeryana girdim.Normal vajinal doğum olabilirdi ama ben istemedim çok korktum.Şuan 4 aylık oldu oğlum sağlığı yerinde çok şükür.düşük kilo doğduğu için şuan 2 aylık bebek kilosuna anca geldi😅 anca girdim buraya o kadar vaktim olmuyor oğlan yoruyor😂