Naznaz9 Mrvsmt2502 ben hatay da yaşıyorum ama tahlil illa alıyorlar ya regl 2-3. Günü ya da tahlil işte
Fatmaacylnn Mrvsmt2502 diğer hastanelerde de kadın doğumcular takıyor diye duymuştum ama belki her hastanede takmıyor olabilir 💕
Mrvsmt2502 Fatmaacylnn teşekkür ederim 🌸 ben burada kadın doğum hastanesinde taktırmıştım orada kadın doğum takmıyor o yüzden bilgi almak amaçlı gidince 2 çocukla oyalanmayım diye danışmak istemiştim. Her hastanede farklı sanırım 🤷♀️
Naznaz9 Mrvsmt2502 40n cıktığında taktır kız zaten 40gün ilişki olmuyor kanaman oluyor takarlar bence
Mrvsmt2502 Naznaz9 bencede ilişki olmadan taktırıversem rahat etcm ama kimi takarlar diyor kimi takmazlar 🥲 2. Çocuk doğdu bacım artık allah isteyene versin ben 30 olmadan çöktüm 😂
rumikaa Mrvsmt2502 ben 40 kontörlüne gittiğimde taktırmak istediğimi söyledim doktorum yarın al gel takayım dedi 200 tl ye aldım taktırdım 1 ay oldu şuan regl vs beklemedi yani doktordan doktora fark var galiba
Mrvsmt2502 rumikaa ay takarım derse hastanenin oradan hemen alırım spiral o hiç sorun değil inşallah uğraştırmadan hallederim