5134 keyfimin-kahyasi-misin Adamları kısır edecek çözüm aramamız lazım biz kadınlar olarak tıpta bulamıycaz galiba 😂😂🤔🤭Şap mı yedirsek dur kız Google dededen kısırlık yapan şeyleri araştırayım.Ayyy delirdim galiba ben😂😂😂
Fatmaacylnn Mrvsmt2502 kadın doğumdan randevu almanız gerekiyor sanırım ben büyük şehir hastanesinde kadın doğumdan alıp taktırdım
Almina09 6hilal_akin1 çatala çıkıyorsun onlar hallediyorlar spirali rahme koydukları için istemsizce hissediyorsun ben sezeryan olduğum için acımıştı öyle ahımlı şahımlı Bi acıma yok ama korkma ben Bi ahh acıyor dedim doktor yeni ameliyat olduğun için dedi
keyfimin-kahyasi-misin Mrvsmt2502 kız bakmasinda yine bişey yok suanlik ama hamilelik doğurması zulüm
Fatmaacylnn Mrvsmt2502 diğer hastanelerde de kadın doğumcular takıyor diye duymuştum ama belki her hastanede takmıyor olabilir 💕
Mrvsmt2502 keyfimin-kahyasi-misin sağlıkla gelsin inşallah korunurken gebe kalmaktan çok korkuyorum 🥲
keyfimin-kahyasi-misin Mrvsmt2502 kız doğurdum ya 😂😂öncekinden bahsettim Allah korusun daha iki ufakla aman aman hamileliği ayrı zulüm doğurması ayrı