Deletedmom_247 Masal2021 inşallah kuzum allah razı olsun,sizin dualarınız kabul olurmuş. Çok çok teşekkür ederim 🥰🙏🏻
Deletedmom_247 Masal2021 canım günaydın awox ile yaptığımda hiçbir şey çıkmadı maalesef. Maalesef days doctor da yalancı pozitif çıkardı galiba :( reglde olmadım henüz
Masal2021 Deletedmom_247 yaaa :( çok üzüldüm ins en kısa zamanda gerçek pozitifi görürsün paralarımız zehir zıkkım olsun ins insanların duygularıyla oynuyorlar yazık
Deletedmom_247 Masal2021 kasıklarım çok ağrıyor canım,a rada batmalar giriyor ve belim ağrıyor kuzum başka bir belirtim yok. ama öyle regl olacakmışım gibi karın ağrım yok henüz
Masal2021 Deletedmom_247 peki ilk gebeliginmi canim sen hamileyim diye içine kurt dusuyormu peki kesin hamileyim der gibi ve adetlerin hep duzenlimi
Deletedmom_247 Masal2021 eğer olursa evet ilk gebeliğim olacak canım,bilmiyorum ben her ay olacakmış gibi ümit ediyorum ama sonu hep hüsran oluyor maalesef :( adetlerim hep düzenlidir 28-29 günde bir regl olurum hep
Masal2021 Deletedmom_247 canim kaç gun gec ti peki geç döllenme de olabilir kaç test yaptın kaç test pozitif çıktı bide son yaptgn testi atarmisn
Deletedmom_247 Masal2021 canım şuan 2 gün gecikti. ilk days doctor yaptım işte o pozitif çıktı ama suya tuttuktan sonra iyice pozitif oldu. dün akşam da awox yaptım ama negatifti. Flaşla falan baktım hep ama yoktu :( çöpe attım ikisini de :(
Deletedmom_247 Masal2021 elbette yazarım çok teşekkür ederim desteklerin için canım allah razı olsun inşallah 🥰🙏🏻
Masal2021 Deletedmom_247 sendende canim ama hiç belli olmaz biliyormsn geç döllenme de olabilir ki ins öyledir ❤️🥰