Masal2021 Deletedmom_247 ins vardır ama bu kadar bariz bir pembelik te de bilemiyorum yalnaci cikmasini nasıl savrediyorshn gidip iki tane daha alsana
Deletedmom_247 Masal2021 beklemek daha iyi canım ya :) zaten su tuttum ben su tutunca daha da belirgin oldu.
Deletedmom_247 Dmrumrnns al işte kesin bende öyleyim muhtemelen çünkü su tuttuktan sonra böyle iyice belirginleşti
Masal2021 Deletedmom_247 kan vermeden önce bende şu tutmustum başka teste rengi dönüp pembelesmisti :)
Sevval_uyar_55 Deletedmom_247 bende awoxla öğrendim aldım eczaneden ilk idrarda değildi adetime bi gün vardı silik çıktı o gün kan verdim pozitif çıktı kanda
Deletedmom_247 Sevval_uyar_55 evet canım awox hiç şaşırtmaz. Maşallah ne güzel haberler almışsınız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim awoxda evde bende muhtemelen yarın falan yaparım canım,hayırlısı ile olsun inşallah
Deletedmom_247 Masal2021 sen benim umutlarımı hep yeşertiyorsun :))) canım akşam eve gidince evde awox test var bir de onunla yapayım inşallah
Masal2021 Deletedmom_247 birazdan sana atarım dünkü testlerimi ondan öncekileri atmıştım yalancı pozitif tır diye :)