ElvinEmineeee Ay kizlar özür dilerim kızım biraz rahatsizdi dis çıkartıyor doye buraya simdi girdim baktim .hepinize cevap yazacagim🫠
ElvinEmineeee Mey58 9haziran canim .amam kizsa emin ol bi tarih bi 5gun one gelecek .oglansa bu tarihlerde insallah🙏🫶
ElvinEmineeee KumpirsMom canim uygulama 40haftayi gosteriyor amam bazi kadinlar 40hafta hamile olmuyorki🤣mesela ben kızımı 38+5de dogurdum .bhna ragmen herkes ne zaman doguruyosrun diye basimin etini yedi😬
ElvinEmineeee Minik_04 3ocak olacak canim insallah .🙏🫶bu ki ise biraz daha erken oglansa birazda gec ve ya tam zamanı .insallah rabbim gosterecek🫶🙏
ElvinEmineeee DuruDefne_mommy 2ocak insallah annesi ☺️uygulama 40hafta ile hesap ediyor.oda o haftarlara her anne kalmiyor bazilari daha erken doguruyor canim😂benimgibiler🥴
DuruDefne_mommy ElvinEmineeee 2 ocak olması imkansız canım 26 şubat son adet tarihim ocakta nasıl dogurcam 11 aylık mı 😃😃doktorum kasım sonu diyor 😃
ElvinEmineeee ipekvemercimek hele beni desen canim 28aralikda olacak .amman tanirim🥲bide sezeryan olacam kalbim küt küt küt patlayacak 😂bide evde yaramaz kızım olacak17aylik😁allah bana sabr ver kolaylik versin
ipekvemercimek ElvinEmineeee oyy ne güzel Allah bağışlasın, inşallah sıkıntısız stressiz geçer sezeryan da. Sağlıkla kavuşalım bebişlere ☺️
ElvinEmineeee Kdkdjd_737 evdeki bebgimmi canim 😂 1yasinda insallah kızım doguncaya kadar 17aylik olacak
Juniorr ElvinEmineeee 10 Ekim gösteriyor ama eylül başına herşeyi hazırlayıp beklemek lazım içime hep öyle doğuyor
ElvinEmineeee DuruDefne_mommy ay kiz cok haklisin 😂🤣telefon yanlsi cevirmsi🤣ben azeriyim biraz aylari yanlis yazabilirim🤭bizde noyabr(kasim)26+7 .sizede cevirince sanırım Aralıkin 2de
ElvinEmineeee Juniorr evet canim bide kizsa bebk .eylulden hazir yap.benim dogumum hep 6haziran gosteriyordu ama ben mayısın ilk gununden herseyi hazir yaptim.ve 29mayistda dogurdum🤭
ElvinEmineeee Smr28 amma 3eylul yazmışsınız .bende hesabiniz öyle çıkmış sandim😂son regliniz 3eylulse.haziranin 10insallah🙏