ElvinEmineeee Kizlar bakin boyle hesaplayin .mesela ben 21martda en son regl odum .martdan 3ay gerj hesaplayin . Aralık ayi .21martin uzerinede 7gun ilave edin .ve 28aralik dogum tarihim😂🤭hadi yazin sizleride hesaplayalim
ElvinEmineeee ElvinEmineeee bunu bi doktordan duydum ve dogru cikiyor .amma ben kızma eylul 28de reglim gecdi en son Ağustos 28regl olmuşdum.ve mayisin 29da dogumum basladi kızım doguldu.kiz bebekelr erken geliyor biraz
dunyamyavrularim12 ElvinEmineeee 13,14 Kasım son adet tarihim daha sonra hamile olduğumu öğrendim . Şuan 26+4 haftalığız hesaplarsanız sevinirim
ElvinEmineeee Mey58 9haziran canim .amam kizsa emin ol bi tarih bi 5gun one gelecek .oglansa bu tarihlerde insallah🙏🫶
Merve_kucuk ElvinEmineeee Bu kadar kafa yormaya gerek yok bence ☺️😅 googleden son adeti yazınca tahmini doğumu gösteriyor zaten.
KumpirsMom betic bu uygulamada bilgiler kısmında son adet tarihinizi yazın otomatik çıkıcaktır siz bebeğin haftasını burdan takip etmiyor musunuz ? Bu arada siz 12 temmuz gibi tahminen doğum görünüyor
ElvinEmineeee KumpirsMom canim uygulama 40haftayi gosteriyor amam bazi kadinlar 40hafta hamile olmuyorki🤣mesela ben kızımı 38+5de dogurdum .bhna ragmen herkes ne zaman doguruyosrun diye basimin etini yedi😬
ElvinEmineeee Kdkdjd_737 evdeki bebgimmi canim 😂 1yasinda insallah kızım doguncaya kadar 17aylik olacak
ElvinEmineeee ipekvemercimek hele beni desen canim 28aralikda olacak .amman tanirim🥲bide sezeryan olacam kalbim küt küt küt patlayacak 😂bide evde yaramaz kızım olacak17aylik😁allah bana sabr ver kolaylik versin
ElvinEmineeee DuruDefne_mommy 2ocak insallah annesi ☺️uygulama 40hafta ile hesap ediyor.oda o haftarlara her anne kalmiyor bazilari daha erken doguruyor canim😂benimgibiler🥴
ElvinEmineeee Minik_04 3ocak olacak canim insallah .🙏🫶bu ki ise biraz daha erken oglansa birazda gec ve ya tam zamanı .insallah rabbim gosterecek🫶🙏