Aylinn06 Ozge0635 oldum bitti ama kısa sürdü canım 2 tane bu testten yaptım ikisi de aynı böyle pozitif çıktı hemen
Dry07_ Aylinn06 ikisinde de gölge şeklinde görünüyo bu test en az 10 ml değeri gösteriyo hatta kağıdında da yazıyo ve yalancı pozitif vermiyo ❤️ hayırlı olsun sağlıklı olsun 🤲🏻
Aylinn06 Ozge0635 yarın direk kadın doğum doktoruna gideceğim kuzum çünkü adet olmadan önce de testlerim hep böyle silik çıkıyordu dış gebelikten korkuyorum
Tysem29 Benim de günlerdir böyle çıkıyor testlerim bende yarın kan vericem canım insallah ikimizde görürüz kanda
Aylinn06 Tysem29 inşallah canım ben artık yarın kadın doğum doktoruna gideceğim çünkü testlerden beynim yandı
Aylinn06 Alya05 hayır kuzum adetim normalde 7-8 gün sürerdi 5. Günü bitti ertesi günü test yaptım ve direk ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı yarın direk kadın doğum doktoruna gideceğim çünkü adetten önce de testlerim böyle silik çıkıyordu
Alya05 Aylinn06 Allah Allah adetten önce böyle silik çıkıyor sonra adet oluyorsun bitiyor ve yine silik çıkıyor öyle mi