Bbaharincii Benimde aynı bu şekilde t çizgisi c çizgisinden koyu çıktı gebelik test yaptım pozitif gördüm bende ovulasyon testiyle öğrenmiş oldum
Tam8 8143 adete 5 gün varken demissiniz peki sıvı alimina dikkat edipmi yaptiniz yoksa sabah ilk idrarlami yapmistiniz
Hhatiicee Bende ovulasyonla öğrenmiştim cnm .Ovulasyon pozitif cikinca kaset test yapmıştım oda pozitif cikinca kan verdim 286 olmuş bile degerim hamileymisim :))
Hhatiicee Tam8 net bisey söyliyemem adet gunundemi yaptın ya tekrar yumurtluyosun yada hamilesindir en doğrusu kan vermek
maviskokiz Hgmom1 merhaba sonunda gebe olduğunuzu öğrendiniz mi merak ettim benimde ovulasyonum 27 haziran pikti bugun 10 temmuz bugunde pik sizin arası kaç gün olmuştu
Hgmom1 maviskokiz evet çok şükür 🤲🏻 t çizgisi c den koyu çıkmıştı reglimde 2 gün gecikmişti. O akşam kan verdiğimde beta yüksekti
Hgmom1 maviskokiz ben ovulasyon kullanmıyordum öylesine yaptım. Normalde reglim gecikince ovulasyon yapınca tek çizgi cikiyordu
samaa_ 8143 merhaba bende de adete 5 gun kala boyleydi 2 gun koyu oldu. Simdi adete 3 gun var biraz siliklesmis testlerimde negatif neden ola bilir? Yumurtlama degil gecti o. Siz bu testden daha sonra sonraki gun ovulasyon yaptiniz mi?