Suheyle1 Ahsenmira kesinlikle 27haftaya girdigim günden beri ortalama 5 gündür asla kendimi iyi hissetmiyorum cok agırlaştım bel be kalça kemigimde inanılmaz agrılar yaşıyorum umarım süreç geçiçi olur yoksa böyle bi 2.5 ay cok zor geçer 🥹
Turuncukadin Ahsenmira 34ten sonra fena halde ağırlaştım inanılmaz bir yorgunluk oldu hep. Şimdi 38+3 oldu ve çooook daha ağırım tabi ki😓
AdaEcem Ahsenmira haftamız ayni. Bu aralar öğle uykusu fazla oluyor ve dışarı çıkmak eziyet gibi geliyor çok yoruluyorum. Hep uzanmak istiyorum. 3 yaşında kızım yanımda oluyr ve her işini banaa yaptırıyor geç yaşanan bı sendromlardayz gündüz yoruluyorum 🥺
AdaEcem Ahsenmira ilk 4 ay anneme gidiyorddum bu 2 hafta duruldum evde durmak istiyorum araaba sürmek de yoruyor. Havalar da değişken sıcak soğuk. İdare edeceğim. İmdat dediğim vakitler hemen anneme gidiyorm 🥹
Ngny Bende 34. Haftama girdim ne nefes alabiliyorum ne uyuyabiliyorum. Yattığım yerden kalkamıyorum. Hele yürüyüş artık yarım saatten fazla yapamıyorum hemen tuvaletim geliyor yürümeye başlayınca. 6 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum.
Ahsenmira Ngny ay evet iki gündür bir saatte bir tuvalete felan gidiyorum dışarı giderken stres oluyorum tuvaletim gelirse diye 😂
Suheyle1 Ahsenmira günde 2 üstelik 😂 ama ben kendimi taşıyamıyorum artık😂 güncel olarak hayatımın en kilolu halindeyim belki ondan mı bilmiyorum ama gerçek anlamda kendimi taşıyamıyorum 😂
AdaEcem Ahsenmira büyük nimet şans anneye yakın olmak. Öyle ki bazen rehin alıyorum bırakmıyorm ama sıkmıyorumda yoksa kaçar giderannem😂
Suheyle1 Ahsenmira malesef öyle ilk hamileligimde 23 yaşındaydım 8.5 aylık göbegimde 8 saatlik araba yolculugu yapıp fit fit gezmiştim 74 kilo ile doguma gitmiştim . Suan 78 kiloda önümüzdeki ayda 30 yaşında olacagım yaş ve kilo süreci inanılmaz etkiliyormuş 🥲
Ahsenmira AdaEcem benim eşim sağolsun ilk dört ay bize bebek gibi baktı herşeyden tiksindim mutfağa hiç giremedim herşey ot bile kokuyordu araba egzozları felan
Beyzadrs Ahsenmira 35 e kadar çok iyiydim ne olduysa 35 te oldu mahvoldum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum 🥲 daha kötü olacağınızı düşünüyorsanız çantanızı vs erkenden hazırlayın en iyisi daha da zor olmadan ☺️
Ahsenmira Beyzadrs evet 29 da eşyalarını yıkayacağım hem sıcaklardan etkilenmeden ütü yapmak için daha iyi olur
Deleted33000 Ahsenmira ben 20 li haftalarda başladım agirlasmaya şu an 32+5 im yerimden kalkamıyorum bigun evi supursem iki gün yatıyorum doğumda o enerjiyi nsil bulacagim bilmiyorum
Ahsenmira Deleted33000 evet bide o var hiç düşünmüyorum onu şuanda 32 de tatil yapacağım önğmdeki hedef şuanda bu 😅