Ahsenmira Ben 28+5 oldum sanki 27 girmemle ağırlaştım ayakda iki saatten fazla kalamıyorum bebiş hemen karın duvarına dayanıyor gibi oluyor çok güzel yürüyüşler yapıyordum şimdi 15-20 dk fazla yürüyemiyorum…
Parinas Ahsenmira yavaştan ağırlaşmanız normal son trimester a girmişsiniz. 2 saatten fazla ayakta durmak normalde de yorar zaten. Daha kısa kısa yürüyüşler yapın işlerinizi dinlene dinlene yapın. Ben her gün yarım saat yürüyorum mesela. 15 dk 15 dk olacak şekilde. Onda bile yoruluyorum ki daha 24 haftadayım 🙈asıl ağırlaşma 34 35ten sonra başlıyor
kardelenimm Ahsenmira 27+4 yavaştan geliyor sanki ya 😁 neyse ki havalar serin sıcaklar başlayınca yandık
hilal_tas94 Ahsenmira 16 haftadayım 2 çocuk doğurdum böyle bir ağırlaşma yaşamadım hiç sanki yarın doğuma gidicem kalkamıyorum resmen top gibi yuvarlanıp kalkıyorum karnım inanılmaz şişti 8 kilo aldım ay hayat çok zor 🤣
Duygu027 Ahsenmira 28+1 bende aynı ama 1,5 aydır platese gittiğim için yürürken sıkıntı yaşamıyorum. Astım hastası olmama rağmen şehir hastanelerinde gebelik okulunda var öneririm
Ahsenmira ve sanki iki gündür öğlen üç gibi uyku çöküyor ki ben hiç hamileliğimde öğlen uykusu yapmadım sabah sekizde zınk diye kalkarım gece 12:30 da yatarım uykum çok yoktur aslında
Ahsenmira Parinas normalde bir saat yürürdüm sadece belime ağrı girerdi cidden ağırlaşmak neymiş anladım hepi topuda dört kilo aldım
Parinas Ahsenmira 1 saat çok iyiymiş yalnız. Kilo da az almışsınız. Birden olduysa bi kan tahlili baktırın isterseniz değerlerinize. Kansızlık d vitamini düşüklüğü vs de çabuk yorulmaya sebep olabiliyor
Ahsenmira kardelenimm sıcaklarda akşam yürümek daha sağlıklı olacak gibi 😅 ama bu gidişle yaz havasının geleceği yok 🥹
feridesude Ben 22 haftalığım 3gündür şiddetli bel ağrım vardı bugün biraz daha azaldı çok şükür ama şimdide karnımda, bazende kasıklarımda biraz ağrı hissediyorum sizce bu normal mi 😢
Ahsenmira feridesude bacağa vuran bel ağrısı banada geliyor arada ama yinede bir doktora görün istersen idrar yolu enfeksiyonuda yapar diyorlar
Zorlu feridesude o haftada bende de oldu sonra da ara ara hep oldu. Idrar yolu enfeksiyonu ıcın ılac kullandım cubku rahatlamayan agrı hep orada yanı. Gecmeyınce ılacla gectı. Tahlıl yaptırdım cıktı zaten
Elifmehmetemin Ahsenmira valla canım bende 25 haftalık oldum 1 haftadır çok çabuk yorulduğumu hissediyorum bacak ağrım oluyor ayakta kaldığım da veya yürüdüğümde sanki erken başladı gibi 😊