Bebekim123 Msdenizkky nasıl yanı yaaa canım detaylıya falan girmemiş miydin 🤭 ikisi sen evlat ama bu kadar yanılma nasıl oldu onu anlamıyorum 🤭
Bebekim123 Msdenizkky canım yaaa detaylı diyorum detaylıya girmemiş miydin 🤭 ya ben detaylıya kadar bekledim yanılma oluyor diye bende 21 haftalığım dün öğrendim kız dedi valla bi’tırsmadım değil yani senin yazdığını okuyunca
Msdenizkky Bebekim123 detaylıya girdiğimde erkek olduğunu öğrendim ama o ana kadar hala kendi doktorum kız diyordu. Zaten bu olayı yaşayınca doktorumu değiştirdim. ayrıntılıya girmek için 2 hafta gec kaldım cunku sehir dısındaydık dönünce şoklandık🙈🙈
adyali34 Bebekim123 yok canim detaylida kiz dendi, ondan oncesi hep erkekti😅 ama suan hicbiseye guvenemiyorum
adyali34 beyazz ozel hastanedeydi canim 12 16-18 22 hep erkek dendi 23’te bi gittim kiz dediler bende mavis mavis alisverisler yapip erkek urunleri almistim pipisini falan gostermislerdi yani😂 hayirlisi olsun
Duyguanneoluyor Princess1 12 de o kadar ısrar etmeme rağmen söylemedi doktorum çok yanılma olur bu haftada 16 da söylicem dedi kızm olacak inşllh..
Sofita Princess1 bize de 12. Haftada kiza benziyor demisti, 16. Haftada kesinlikle erkek dedi, 20. Haftada detaylida da garanti oldu.
Bebekim123 adyali34 aynen canım doğru söylüyorsun bende nedense cinsiyeti öğrendiğimden beri garip bir hissiyata kapıldım sanki doğunca erkek olacakmış gibi 🤭
Rabiaf292 Aysenuryigitolgun neye göre kız dedi ki canım bacak arası boş muydu? Doktorun iyimiydi cihazı falan?
adyali34 Bebekim123 diyorum ya aynen tatlim ben kiz-erkek diye git gel yasayinca suan notrlestim😂 hem kiz esyalari var hem erkek artik gorucez bakalim nolcak😂 rabbim saglikli evlatlar nasip etsin ..
Busrasisman adyali34 10 lu hastane çıkışı Bebek battaniyesi Temazsız Ateş ölçer Şampuan Anne bebek çantası Bebek bezi Alt açma örtüsü Hatırladıklarım bunlar
Yesim_Ercan Princess1 bende erkege benziyolar dediler erkek oldu ama gorumcemde hamile ona erkege benziyo dediler kiz oldugu kesinlesti