tazecikanneee Dlrm doktordan ziyade bir de bebeğin pozisyonu önemli bacaklarını tam açması ya da kordonu bacak arasına sıkışmış olabiliyor bu da yanlış tahminlere sebep oluyor 🤗
adyali34 12-17-22. Haftalarda hep erkek dendi, 23. Haftada kiz dediler😅 simdide kiza alisiyoruz :) oluyor boyle seyler detayliya girmeden insan emin olamiyor dicem ama girdigim halde hala emin olamiyorum😅
beyazz adyali34 peki pipi falan göstermişmiydi o sürecte siz görmüşmüydünüz kesin 100 % mü demişlerdi yani birde özel iyi bir dr muydu gittiğiniz yer ☺️☺️ayy ne cok soru sordum ☺️☺️🤗🤗
Bebekim123 adyali34 nasıl yani canım detaylıda da erkek dendi sonra mı kız olduğu anlaşıldı yoksa detaylıda mı kız dendi 🤭
adyali34 beyazz ozel hastanedeydi canim 12 16-18 22 hep erkek dendi 23’te bi gittim kiz dediler bende mavis mavis alisverisler yapip erkek urunleri almistim pipisini falan gostermislerdi yani😂 hayirlisi olsun
Bahar9189 Princess1 12 haftada %50 kız dedi 15+3 de %100 kız dedi 20 +1 de yine kız dedi bu saatten sonra değişmez die umuyorum 😂🤦🏻♀️
Kelebek123 Bana da geçen gün 13+2 de erkek diyip pipi göstersi doktor. Ya değişirse??? Değişen o kadar çok ki. Ve biz de herkese söyledik...🙄🙄🙄
Bebekim123 Kelebek123 aynı hafta aynı günde benim arkadaşıma da Prof söyledi erkek diye pipisi bak dedi fakat sonra anlaşıldı ki kız erken haftalarda söylenenlere inanmayın canım
adyali34 Bebekim123 yok canim detaylida kiz dendi, ondan oncesi hep erkekti😅 ama suan hicbiseye guvenemiyorum
Rabiaf292 Msdenizkky neye göre kız demişlerdi Bacak arası boş muydu canım Doktorun iyimiydi cihazı falan
Msdenizkky Bebekim123 27 haftalıktım erkek oldugunu öğrendiğimde ve öyle hazırlanmıştım ki kendimi kız fikrine erkeği duyunca cok ağlamıştım tabi şimdi şükrediyorum sağlıklı hayırlı evlat olaunlarda dünya güzeli oğlum var kozıöada hamileyim 🥰🙏🏻
Smyyoky tazecikanneee ahahah çok hoşuma gitti “kesin” denilen değişmiyor mu, çıldırmamak elde değil 🙈🙈🙈🙈
Fidankoc 2li taramada göstermedi 15. Haftada net deqil ama erkeğe benzio dedi hatta bacağının arasindaki kordon deqilse erkek dedi bnde bekliorum baklm 😁
Bebekim123 Msdenizkky nasıl yanı yaaa canım detaylıya falan girmemiş miydin 🤭 ikisi sen evlat ama bu kadar yanılma nasıl oldu onu anlamıyorum 🤭