Nurellaaaaaaa1212 3 yaş ergenini ağlamalı bağırmalı parktan eve soktum , yemek yok , uyku saati gelmeden uyuyakaldı. Söyleyeceklerim bu kadar
AnayimBenAna_ Nurellaaaaaaa1212 ne eksik ne fazla 😂 benim 3 yaş ergeni babannesine indi. Az öncede kocam aradı yemek yapma ben dışarda yicem sanada göndericem diye bende tam ütü yapıyodum 😂 şimdi yine ütüye devam edicem
staRmama Nurellaaaaaaa1212 kız 3 yaşta bile böyle mi bu bebeler biz ne zaman rahata ereceğiz? Benim modum da bu regl sancıları hayatı sorgulatır
AnayimBenAna_ Nurellaaaaaaa1212 bizimde çok karıştı uyku düzenimiz sabahın 6 sında kargalar kahvaltı etmeden kalkıyo benimkide 😂 evde olursa uyur diye babannesine gönderdim
AnayimBenAna_ Nurellaaaaaaa1212 valla göndermese bile bugün pizza söylerdim yemeğe halim kalmadı temizlik yaptım😂
Nurellaaaaaaa1212 AnayimBenAna_ bende yaptım camasır katla as derken parka cıktım 3 saat. Sonra geldim eve yemeğe giriştim cocuk uyudu. Koca nerde ? Halı sahada 😂
AnayimBenAna_ Nurellaaaaaaa1212 eyvah eyvah 😂 o zaman yemek yapma ben olsam yapmam 😂 bende çamaşır ütü temizlik pertim çıktı akşam berili erken yatırıp kafa dinlicem
Nurellaaaaaaa1212 AnayimBenAna_ yapmam lazım dışardan kotamı cuma günleri kullanıyorum gündüz gezip 😂
AnayimBenAna_ Nurellaaaaaaa1212 o zaman mantıklı 😂 valla ikinci olduğundan beri kota falan kalmadı yemek yapabilirsem şükrediyorum
Nurellaaaaaaa1212 MadameTussauds bak yorum yazdıgın kısım var ya altında işaretler var askım orayı yana doğru kaydır gif yazıyo
Nurellaaaaaaa1212 staRmama ay çekmiyorum canım almiyiiiim 😂 ben hep 1 yaşında bebesi olana sen bi de 3 yaşı gör tadını cıkar diyorum kdldldşf