2cocuk2kopek Duygu_52 hs2 direk Avcılar Anadolu hastanesi önüne gidiyor onunla gidebilirsin . Kendi aracımız var bizim
2cocuk2kopek Duygu_52 evet canım Özcan beye almak gerekiyor o genelde yoğun oluyor çünkü 🙈 avcılar Anadolu hastanesi yazarsan Google da direk çıkıyor
Duygu_52 2cocuk2kopek tamam canım çok teşekkür ederim tavsiyen üzerine muayene gidicem ona göre memnun kalırsam doğumu mu yaparım orda doktorla falan bi sıkıntı sorun olduğunda mesaj üzerinden dönüş de falan sorun olmuyor demi
2cocuk2kopek Duygu_52 muayeneye gidince kendi kartını veriyor oradan wp üzerinden falan ulaşabiliyorsun . İlk hamilelikte çok yazıyordum ama şükür bunda bir sıkıntım yok
Duygu_52 2cocuk2kopek yolu yarılamışsın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah cinsiyeti ne sezaryen da 38 haftalıkken alınıyor demi doğuma
Sarees EsoMom_ bende trabzonda yaşıyorum, detaylı usg zamanı İstanbul’da oluyorum inşAllah 🙏 bht de halise hoca var ona sordum radyoloji doktoruyla beraber bakıyoruz dedi . Ama fiyat hakkında bi bilgim yok. Muayene + detaylı usg ücreti mi ödeyeceğim ?
EsoMom_ Sarees tabi canım ben değiştircem galiba hastaneyi ağustosta zam geliyormuş baştan beri aynı doktora gidiyorum bi istisna yapabilir di Kasımsa doğumum bi konusucam zamdan yararlanacağımı söylerse degiştircem malesef