EsoMom_ Selam kızlar detaylı ultrasonu size kim yapıyor ve siyah beyaz mı renkli mi ücretleri nedir acaba ?
2cocuk2kopek EsoMom_ perinatolojiye git canım muayenehane var Dr Sema süzen çaypınar nakit 5 bin yenibosna AirPort’un orda çok ilgili
Sarees EsoMom_ bende trabzonda yaşıyorum, detaylı usg zamanı İstanbul’da oluyorum inşAllah 🙏 bht de halise hoca var ona sordum radyoloji doktoruyla beraber bakıyoruz dedi . Ama fiyat hakkında bi bilgim yok. Muayene + detaylı usg ücreti mi ödeyeceğim ?
EsoMom_ Nrns öyle mi oluyor bana sadece detaylı usg zorunda tutacagını söyledi ondan bende şimdiden sorguluyorum
EsoMom_ 2cocuk2kopek daha çok var benim de Neslihan hanım sana detaylı usg zorlu tutucam baska testler sana bağlı istersen yaparsın demişti 11+4 um daha bende şimdiden bakıyorum öyle fiyat falan alıyorum
Duygu_52 2cocuk2kopek canım İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğin kadın doğum doktoru var mı bende doktor arayışı içindeyim
2cocuk2kopek EsoMom_ Dr Sema süzen çaypınar öneririm çok iyi bir perinatolog 5 bin nakit kart vs 5,500 fiyatı var instagramda sayfası mevcut zaten adını yazarsan bakabilirsin fikir olur
EsoMom_ 2cocuk2kopek bilmiyorum ki eşim herşeyi aynı hastanede yapalım farklı yerlerle ugrasmayalım diyen tiplerden
2cocuk2kopek EsoMom_ detaylıya kendiniz gidebilirsiniz . Sonuçları göstermeyede kendi doktorunuza gittiğinizde birlikte gidersiniz
2cocuk2kopek Duygu_52 canım ben avcılar Anadolu hastanesi Op. Dr.Özcan karademire gidiyorum muayene 1800₺ benim 2. Doğum olduğu için ve SGK yok sezaryen doğum fiyatı 45 bin bugün öğrendim güncel fiyat
EsoMom_ Duygu_52 benim doktorum çok şükür çok güzel ilgileniypr whatsapptan yazınca hemen cevap veriyor :) Sezeryan 82 bin di normal 73 bin galiba normalden emin değilim arayınca bilgi veriyorlar :)
Duygu_52 2cocuk2kopek bizimde şuan sigortamız yok canım özel sağlık sigortasıda gebelik öncesi olması gerekiyormuş o yüzden onuda yaptıramadık benimde 2.doğumum ve zorunlu sezeryan olucak muayene ücreti uygun diğer hastanelere göre memnun musun peki tavsiye eder misin bende hastane arayışı içindeyim
2cocuk2kopek Duygu_52 ben memnunum ilk doğumuda aynı doktorda yaptım şuan yine ona takipliyim evimle hastanem arası 1 saat 2 farklı köşe valla sırf Özcan bey için oraya gidiyorum
Duygu_52 2cocuk2kopek anladım canım bende başakşehir tarafındayım bütün hastaneler bana uzak bi Acıbadem yakın bide bht clinic var onlar da ateş pahası
Duygu_52 2cocuk2kopek aa yakın çıktık desene canım ben bayramtepedeyim çam sakuraya 15 dk arabayla hangi araçla gidiyorsunuz hastaneye peki hs2 mi
2cocuk2kopek Duygu_52 hs2 direk Avcılar Anadolu hastanesi önüne gidiyor onunla gidebilirsin . Kendi aracımız var bizim