Kubraaa9 dedimolabilirrr doktora göre değişiyor galiba burda okudum 55 bin dıyolardi hastaneden bilgi almak istedim telefonda fiyat vermediler hastanede uzak olunca gitmedim.o hastanedede Fuat Demir var bı gidilebilcek oda yüksek 45 55 civarı olması lazım yorumlara gore
dedimolabilirrr Kubraaa9 ben sadece ayşegül kebapçıların ücretini okudum burada 85miş prof olduğu için diğer doktorların ki aynıymış medova da ben erkek doktor istemiyorum ya aslında medicana hikmet hoca var medova Fuat hoca farabi Fatih yağbasna Mehmet bardakçı bunların yorumları kadın doktorlardan daha güzel ama tercih meselesi işte
dedimolabilirrr Phyloo yani ta 6 yıl önce medicana da veriyorlardı ama sürekli değili iki ya da üç defa burada da verilir heralde ikinci çocuk olunca çok önemsemedim bir çok şeyi doktor iyi mi iyi hastane de okey diyerek yoluma devam ediyorum 😂
Phyloo dedimolabilirrr benimde iki ama insan hatıra kalsın istiyor görümcem renginde oldu dört bes tane falan var
Pamuk623 dedimolabilirrr Ben Ayşegül kebapçılara gidiyorum medovaya çok da ilgili bir doktor şuan 37+2 oldum doğum paketi almıştım 70 bine şuan fiyatlar yükselmiş Fuat hocanın da iyi olduğunu duyuyorum.
dedimolabilirrr Phyloo anlıyorum canım benim dikkat ettiğim bir konu değil dediğim gibi ama istersen doktoruma gidince sorayım bilgi vereyim sana 😅
dedimolabilirrr Pamuk623 evet ayşegül hoca prof olduğu için ücret farklıymış memnun kalmanıza çok sevindim benimde aklımda olan bir hocaydı kendisi ama doğum ücreti çok fena o yüzden tercih etmedim ☺️
Sultansultis Pamuk623 ben de bu doktorları araştırdım ama bulamadım epidural anestezi ile normal doğum yaptıriyorlar mi bilginiz var mı şehir dışından geleceğim önceden bilgi almak istiyorum
Pamuk623 Sultansultis Hiç bir bilgim yok normal doğum da epıdurel hakkında kendım de bugün kontrolden geldim haftaya çarşamba 38 de planlı sezeryan olacağım bende istedim ama bel fıtığı sebebi ile anestezi doktorunun karar verdiğini söyledi iğneye kendileri karar vermiyormuş ama hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz belki bilgi verirler
S-nur1 Medicana ile anlaşmalı doktorum şuan kliniğe geçti orda takipliyim doğumu medıcanada yapacağını söyledi fiyat 60 bin dediler bize de
dedimolabilirrr merhid evet de 15 Temmuzun doğumhanesi, hemşiresi vs hakkında duyduğum yorumlar çok kötü bir de elmas hanımın denk gelmesi şans doğuma doktorlar nadir geliyorlarmış. Ama beyhekim hakkında çok güzel yorumlar duyuyorum