babyloving GirlandBoy_Mom ben hiç baskı hissetmediğim halde bugün kontrolde bebeğin rahim ağzıma başının baskı yaptığını öğrendim muhtemelen öyle olmuş olabilir bende tedirginim bugün 😞
GirlandBoy_Mom babyloving Doktor’un ne dedi canım tam olarak bi sorun teşkil ediyormu peki kaç haftalıksın
babyloving GirlandBoy_Mom yarın 32 oluyorum hiç bişi demedi benim zaten erken doğum riskim vardı bu haftaya geldiğime kendi bile şaşkın doğsa bile tehlikeyi atlattın dedi sadece sırt üstü yatmak rahme çok baskı yapar hep sola yat dedi sola yatınca de bebek sol leğen kemiğime vurmaya başlıyor hiç rahat değilim iki üç hauta daha idare etsin diye bekliyorum
GirlandBoy_Mom babyloving bende rahat edemiyorum maalesef 5 dakikalık mesafede bile ağrılarım oluyor sürekli kasıklarımda başı sanki sanada çok geçmiş olsun canım inşallah biraz daha dayanır bebişler
Esraa00 GirlandBoy_Mom aynı şeyler var korkutma kendini ağrı için bi hap verdi fayda etmiyor o ayrı ama Normaldir inşallah yarın kafan rahatlar 💙
GirlandBoy_Mom Esraa00 korkuyorum 🥲ilkinde gram bi ağrım olmadı başını hissediyorum sanki bacaklarımın arasında bugün farkettim yürüyemedim😓
babyloving GirlandBoy_Mom valla bilmiyorum ki benim ağrım falan da yok yani niye birden böyle oldu anlamadım normal diyolar ama yine de biz çok korkuyoz🤣
Esraa00 GirlandBoy_Mom oyy korkmak anneliğin kaderinde var Şu 36 yı devirsek rahat edicez resmenn Haftaya kontrolüm aksi bişey çıkar da doğuma alır diye üç buçuk atıyorum İnşallah yarın güzel haberler alırsın bebeğim sende
Meloshmelo Benim ilk gebeliğim 32+6 günümdeyim bende aynı şeyleri hissediyorum bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı yürürken kasıklarımın ağrısı nefes alamıyorum ağrılar beni mahvetti yürümekte zorlanıyorum
GirlandBoy_Mom babyloving normal ama bana göre değil ikinci gebeliğim az çok biliyorum vücudumu tanıyorum 🥲
Meloshmelo GirlandBoy_Mom iki üç gün sonra randevum var baş dönmem de çok arttı doktorla konuşucam ne diyecek hiç bir fikrim yok 😔
babyloving GirlandBoy_Mom 😞 korkutma kendini bişi yoktur inşallah hamilelik her zaman bir olmuyor benim ilk gebeliğim başıma gelmeyen kalmadı bugünümüze şükür 🙏
GirlandBoy_Mom babyloving inşallah canım allah büyük sıkıntısız sağ salim alalım kucağımıza inşallah🤲