Ozlemdemir nebakiyonkomikmi tahmini doğumumuz 17 Temmuz. İki oğlum var kız çocuğuma gebeyim tokalar cicili tulumlar güzel renkli müslimler aldım. Zıbınlar çok evde hiç almadım. Unisex olanları ayırdım giysiye dair ihtiyaç yok bir tek beşik lazım bize şuan için o kadar
nebakiyonkomikmi Ozlemdemir benimde ilk kızımda tokalar cicili bicili şeyler kız çocuğuna seçenek çok insanın aldıkça alası geliyor şimdi oğlum olacak nasipse geçen alışverişe gittik herşey düz herşey mavi eşime diyorum alacak bişi bulamıyorum 😂😂😂
nebakiyonkomikmi ezoocum oyyy benim de ilk çocuğum tüp bebek özene bözene aldım dizdim herşeyini tüp bebek kıymetli bı gebelik sağlıkla gelsin bebiş 🌸
ezoocum nebakiyonkomikmi çok sağolun hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah sağ salim kavuşalım yavrularımıza🤲🏻🥹🥰
Ozlemdemir nebakiyonkomikmi kesinlikle öyle. Bizde de her gördüğümüzü alaşımız var. Kız çocuk çok başkaymış yaaa 😅🙏
2424aa nebakiyonkomikmi yenidoğan bir bebek 3 ay kendi ısısını bilmediği için tabiki uzun havalar çok sıcak olacağı için klima açık olack çoğu vakit uzun olması en iyisi zaten sonra kış geliyorr
miniminibebek nebakiyonkomikmi ya zıbın giydirirsin ağustos sancağında diyor evin için de klima da olmadığı için 😣bi de annemlerde almış olucak ablalarımda yeterli diyor