Berlin Var mı benim gibi olan arkadaşlar neden bu kadar şiştim ilk haftalarda çok yedim sonra da bulantılarım başladı hep ekmek,kraker yedim full karbonhidrat oldu ondan mı acaba?
bebek_29 Berlin karnın büyüdüyse büyük ihtimalle gazdır canım 5 kilo aldıysan normal çünkü gebelikte iştah çok açılıyor ve bebek büyüyor ya ondan ben 15+6 haftalıgım şuana kadar 2 kilo tek almışım bebişler sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil 🐣
Ezgi3545 Berlin ben de aynı stresi paylaşıyorum bende basen popo göbek Allah ne verdiyse şişti ve beni insnılmaz üzüyor bu durum 20-30 kilo alanlar var ya ufacık yesemmbile yarıyor delirecem
Berlin bebek_29 evet evet bence de gaz sabahları daha küçük ayva göbeği gibi çıkıyor muhtemelen o göbek normalde sadece ama akşamları 5 aylığım adeta 😀 çok kontrolsüz yedim biraz dikkat etmeye çalışacağım yine de inşallah sağlıkla gelirler 🌸
Salihanurrr Ezgi3545 mesela ben 🤣 oğlum 5 yaşında şuan ona gebeyken 30 kilo almıştm. Şuan 13 haftalık gebeyim korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok iştahlıyım yaa bende hemen yarıyo🙄🤦♀️
panikprenses Berlin agzindan yel alsin cok zor vucut hic o kiloya ulasmadigi icin tasimakta zorlaniyorsun nefes alamiyorsun her hareketin kisitli oluyor
Berlin Esma006 benim de kusmam olmadı,midem bulandıkça karbonhidrata yüklendim.Neyse sağlık olsun ya şimdi 12 haftalıgız hala 5 kilodayım iki haftadır almadım hiç 🫠
Ezgi3545 Berlin demek mesele karbonhidratmış ya onun yerine de ne koyulur ki.. salata tavuk vs hem çok zahmetli hem aynı tadı vermiyor
anneoluyorumm13 Ezgi3545 ara öğün olarak ben çiğ kuruyemiş salatalık domates meyve kefir yoğurt yada ayrandan birini içtim hem besleyici hem kilo yapmıyor öneririm
Berlin Ezgi3545 et ve tavuktan tiksindim maalesef 😔 kuruyemişler iyi oluyor atıştırmalık ama onlar da çok yüksek kalorili abartmamak gerekiyor
Esma006 Ezgi3545 daha durmadı Almaya da devam ediyorum 10 haftalıkken fln 6 kilo almistim 32+1 im şuan 18 kilo aldım
Cihanella Ben 17. Hafta zaten kilolu hamile kaldım. Ondan dikkat ediyorum. Bu sebeple 2,5 kg dayız aman almıyım zaten 91 kg da gebe kaldım 😛 boy 1.70
anneoluyorumm13 Berlin kız naptın bence çok dikkat etmelisin haftan ilerledikçe iştah inanılmaz açılıyor bebekte büyüyor çok hızlı kilo alınıyor sonra çok zorlanırsın ben 25. Haftalara 3 kilo ile gelmiştim 3. Trimester bir anda iştah açtı 31. Haftadayım toplam 7 kilo aldım son 6 haftada 4 kilo demek bu 🤦🏼♀️😁 dip not: doktorum dikkatli ol son 2 ay daha hızlı alırsın totalde 14le bitir dedi birde
psymom anneoluyorumm13 o durum kişiden kişiye değişiyor, bazıları 2. Trimesterde daha fazla alıyor, 3 de kilo alımı duruyor vs :) arkadası erkenden tedirgin etmeyelim ama dikkat etmekte fayda var tabiki 🌸
Berlin anneoluyorumm13 kaç kiloyla hamile kaldınız,ben bu zamana kadar iş dışında evde hep yattım mecburen düşük tehlikem vardı o yüzden aldım ya biraz
ronyamm0606 Berlin 10+1 aksine 4 kilo vermişim. Hiçbir şey yiyemiyorum yediklerimi de çeviriyorum. Bir an önce düzelmek istiyorum 🥲