Esmamuaz [silindi] Bizi arkadaşlarımız tanıştırdı ilk görüşte aşık oldum gülüşüne oda benim gözlerime olmuş 😀 4 yıllık evliyiz 🩶
[silindi] cerengeredeli Ahahaha elleri ceplere sokması , bizimkide montunu verirdi tir tir tirerdi o kara kislarda Burda birilerinin yorumlarını okurken unuttuğum anılarım aklıma geliyor teşekkürler 💖🫂😂
[silindi] Berrakk39999 Ayyy😂 Bide insanın midesi nasıl kasılıyor ben sevinçten karnımın ağrısını unutuyordm 🤭😂
__Kubracik01__ [silindi] teeee 8 sene önce beni otogardan almaya geldiginde 😀birde bir parfümü var onu sıkıp mavi bir gömlek giymişti o anı unutamıyorum tekrar aşık oldum kocama😀
[silindi] __Kubracik01__ Kadınlar her detayı nasıl hatırlıyor biz sorsak kessin bilmezler sjsjsjs😅 Allah daim etsin mutluluğunuzu💕
deletedmom43191 [silindi] gördüğüm ilk gün aşık oldum üstünde beyaz gömleği kumaş pantolonu jilet gibi giyinmiş bir içim suydu canım kocam 😍
[silindi] Cgzz Ahahah Nedense o zamanlar insan kokularına ayrı bi aşk duyuyor Dedim yukarda ben elimi yikamiyordum hep elimi kokluyordum O gidişle narkotik kopki olacaktm zksksksjsjd😂😂😂
keyfimin-kahyasi-misin [silindi] dimi dimi biz daha yeni aileleri tanistiedik eşimin ailesine oturmaya gittik Üşüdüm eşimin yelegini giydim eve gidince yatağımın yanına koydum kokusu çok hoşuma gitmişti 🤣🤣
[silindi] Eslem2112 Yaa maşallah Benimkide çikolatalı süt falan alıyordu be sevmiyorm alma dedim deyiş o deyiş evlendik hala da almıyor 😂😂😂
Bumah [silindi] ben üniversite gördüm seninle evlenicez dedim arkadaş bile değildik o zaman 5 sene sonunda evlendik 3 yıldır evliyiz 😻🥰