[silindi] Eylul ya da ekimde konusmaya başladık normal arkadaş gibi. ikimizi de sevgilisi vardı, onun sevgilisi benim okulumdaydi bende kızı tuvalette suslenirken falan görüyordum okul çıkışı bir yere gidiyordu, eşime sordum senin yanına mi geldi diye hayır noldu dedi. Susleniyordu bugün tuvalette dedim aklına girdim biraz yok aliskanlik olmuş sende sevmiyorsun aslinda falan dedim sonra gitti sevgilisinden ayrıldı bu 😁 o ayrılınca gittim bende ayrıldım sevgilimden. Sonra bana yürümeye başladı kanka derken bir anda demeyi kesti falan, en sonunda da itiraf ettirdim seni seviyorum falan diye. 8 gün sonra ilk defa buluştuk ama eski sevgilim yüzünden ayrılmıştık o sabahın gecesi, ayrılık konuşması yapacaktık yani. Geldi yanıma gelirken gördüm ben bunu, anam dedim yiğide bak toprağına suyuna kurban maşallah dedim 😂😂 sonra bir yerde oturmaya gittik, giderken ellerim üşüdü dedim tuttu elimi ikimizin elini de cebine soktu, dedim kızım bu çocuktan olur bak o zaman aşık oldum. Sonra beni kafede bıraktı gitti ilk ve son kez buluştuk giderken ilk ve son kez sarıldı. İki dakika sonra geri geldi okuluna bırakayım tek gitme ondna sonra ayriliriz dedi. Tamam dedim gidene kadar aklına girdim tabi barıştık 😁😁 kaç senelik sevgilisinden ayirmisim o kadar salak mıyım ben Dalyan gibi delikanlıyı başkasına kaptirayim 🫣 toplam 9 senedir beraberiz 3 senedir evliyiz 😂