Efcmm Nurpearl kahverengi kan bende regl öncesi geliyordu bazen ama şüphen varsa bi kan ver acile gidemezsen erken gebelik al varsa tehlikeli olabilir gebeliğin için
Nurpearl Slmcnmyeniben Ben Almanya’da yaşıyorum bu dediğiniz şey biraz zor gibi buranın sağlık sistemi berbat
Nurpearl Efcmm erken gebelik testi ile test yaptım bugün o da negatif çıktı ve bugün regl kanamam başladı 😔
Efcmm Nurpearl üzme kendini strese sokma canım bu ay olmadıysa diğer aylarda olur bebeğin ve sen hazır olduğunuzda tekrar karnına yerleşecektir sağlıklı beslen havuç ye bol bol zamana bırak inşallah mutlu haberi paylaşacaksın burada
Kadriyeince Nurpearl bende 7 ay önce oğlumu kaybettim 6 yıllık evliydim ve tedaviyle olmuştu bizde tekrar istiyoruz İnşallah rabbim ikimizede ve isteyen herkese de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Nurpearl Kadriyeince başınız sağolsun biz melek anneleriyiz. Acımız hiç bir zaman bitmez ama onların cennette bizi beklediğini hiç bir zaman unutmamalıyız
Nurpearl Efcmm herşey Allah’tan üzmüyorum kendimi ama bir o kadar da olmasını çok istiyorum. Benim için dua edin hasretim tez zamanda bitsin 🤲🏻
Tekrardananneolmak Nurpearl ben bir erken test bir normal test bir de kan verdim sonuç negatif ama doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim şok oldum. Olabilir yani geç döllenme
Nurpearl Tekrardananneolmak Benimde şuan çok az lekelenmem var ama hâlâ adet olmadım şansıma bu hafta doktorum kapalı mecburen başka bir doktora gideceğim benim için dua edin