Nurpearl Kızlar pazar günü adet olmam gerekiyordu ama hâlâ daha olmadım. 1 haftadır göğüs, karın ve bel ağrılarım var. Test yaptım ancak negatif çıktı. Sizce hâlâ 1 ihtimal var mı? Bu durumu yaşayan var mı?
Efcmm Nurpearl ben 10 gün gecikme ile öğrendim sonra kan verince 1033 çıktı hiç belirtiö yoktu geç döllenme benimki de ondan önce hiç testte yapmadım ümidim yoktu bakayım adet sokturucu alayım dedim öyle öğrendim ihtimal herzamqn var inşallah gönlünce sonuç alırsın
Nurpearl Nurpearl @Eldgrn @Masal2021 @Efcmm kızlar bugün az az lekelenmeler gelmeye başladı acaba kimyasal gebelik yaşamış olabilir miyim? Sizce bu ihtimalde olmuş olabilir mi?
Nurpearl Eldgrn Sizce erken gebelik testinde negatif çıkma ihtimali var mı? Yani geç döllenme olmuş olabilir mi?
Eldgrn Nurpearl Tabi var, erken gebelik testi de olsa eğer ki gebelik kanına geçmediyse ve o da idrara yansımadıysa erken veya kaset fark etmez gebelik çıkmaz.
Nurpearl Efcmm 9 ay önce bebeğimi kaybettim çok zor zamanlar geçirdim şimdi yeniden istiyoruz. Allah’ım dualarımızı kabul etsin İnşAllah 🤲🏻
Efcmm Nurpearl başın sağ olsun çok üzüldüm senin için dua edeceğim sık sık inşallah en yakın zamanda mutlu haberi benimle paylaşırsın yerini doldurmaz ama için tekrar huzur dolar
Kadriyeince Nurpearl bende 7 ay önce oğlumu kaybettim 6 yıllık evliydim ve tedaviyle olmuştu bizde tekrar istiyoruz İnşallah rabbim ikimizede ve isteyen herkese de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Nurpearl Efcmm İnsan bir kere o duyguyu tadınca yeniden istiyor. Dediğiniz gibi asla oğlumu unutmayacağım. Ben onun varlığını bilerek kardeşlerini büyütmek istiyorum 🤲🏻
Efcmm Nurpearl kırmızı mı pembe mi kimyasal midir bilmiyorum test yap kimyasal olsa da silik bile çıkar