Ayse0434 Tugceelanaz valla bende hiç oturmuyorum tüm evin camlarını kapılarını duvarlarını sildim falan ama yok yani açılmıyor 🤣😁
Tugceelanaz Ayse0434 Bazen olmayınca olmuyor haklısın herkesin doğum sürecı farklı oluyor Benim genel olarak açılmam vr doğumlarım kolay oluyor Hiç belli olmaz sancı esnasında açılman çabuk ilerliye bilir
Nesrnn Sevim_Demir sancı olmadığı ıcın catı muayenesi yapmamıs olabılır ben 33 haftada catı muayenesi olmustum
xEndless edanur3458 37+6 bebek baş aşağı pozisyonda nst de hıc sancım çıkmıyor normal doğum ıcın bekliyorum.. gelmeye nıyetı yok sanki hıc belirti de vermiyor 🤔🤔
Sedset 39+5 bugün ama ikimizde alıştık galiba artık 😂😂 Mutlu bir birliktelik yaşıyoruz kızımla takriben anaokuluna başlayınca falan dünyaya gelmek isteyebilir 😂 hiç bir belirtim de yok nişanda hala gelmedi bugün kontrol var bakalım doktorum ne diyecek
fdmoksz33 Sevim_Demir valla canım.bana daha hiç çatı muaynesi yapmadılar 40+5 olduk düşün ben hep yaparlar belki.diye gittim ama yapmadılar doktordan doktora degosyo tabi bu
Tugceelanaz fdmoksz33 İlk doğumumda benimde yapmadılar hiç. Ne zaman doğumhaneye yatışım yapıldı o zaman ilk defa bakıldı
Turuncukadin edanur3458 13 gün kaldı diyor uygulama ama gelen giden yok 😂 bebiş de aşağıda ama kanala uzakmış öyle dedi doktor
Ceiydda Tugceelanaz bana da catın basık dar dedi ama bebeğim minik zaten 1 hafta geride gelişimi sizce yine de çok zoe olur mu dogumum
fdmoksz33 Tugceelanaz benimde birinci dogumda da yatışim.nezeamn yapıldı ozaman bakıldı bundada daha bakilmadi yarın sabah buyum ihtimal yatış verecek ozaman bakarlar ama.umarim gece sancılanirim ya 🥰
Naz5206 edanur3458 38+3 2 cm açıklık var regl ağrısı var ama gelen giden yok bir de bu çatı muayenesiyle açıklık kontrolü aynı işlem mi oluyor 🫤
Bezelyelerimm edanur3458 bekle canım daha bende 12 mayıs dıyordu doktorum 9 mayıs da 39+4 de doğum yaptım cok sukur
Yaren-kayranik edanur3458 37+6 1 cm açılma var nişanım geldi ama sancı yok belirti yok biizm kızın gelesi yok yarın kontrol var bakalım ne olacak
evlatce-41 Bana göre 38+6 hastaneye göre 39+6 🥶şuan için geçen hafta açılmam yoktu sancı yoktu yarın kontrolümüz var ama aynı durumdayım sanmıyorum açılma oldugunu 🤷🏻♀️ikinci doğumum bu arada heyecandan çok korku var
edanur3458 Aniden suyum geldi hiç sancım yoktu açılma 2cm hastanede yatışa alındım bu gece takip edilicek eve göndermiyo doktorum suni sancı bağlanıcak duruma göre gece dua edin kızlar kolayca doğumum olsun
fdmoksz33 edanur3458 ay canım rabbim.yardimcin olsun çok güzel geçsin kolaylıkla doğumun sglikla al kucağına umarım benimde sancım.gelir bu gece yoksa yarın sabah yatış yapıp suni verecekler