edanur3458 Hiçbir belirti sancı su yok nasıl ne zaman doğucak 37+4 bebeğin kafası aşağıda , çatı muayenesi yapıldı yumuşama başlamış dedi doktorum perşembe tekrar kontrolüm var
ezgisanlikose edanur3458 Bende 37+4 üm geçen hafta çatı muayenem yapıldı açıklık 1 cm idi. Bu hafta yeniden kontrolüm var. Hafif kasık ağrım oluyor bazen ama onun dışında hiç bir belirtim yok 🫠
Barlasmomyy edanur3458 hiçbir belirti yok 31 hafta erken doğum riskinden hastanede yattım şimdi de gelesi yok 😭😭
Melmur edanur3458 35+1 olduk bugün yarın kontrol var sağ bacağımı hareket ettiremiyorum çok zorlanıyorum bebek sinire baskı yapıyormuş doğuma kadar öyle gidecek dedi doktorum ilk doğumum sezeryanla oldu buda öyle olacak yarın inşallah gün verir doktorum tamamen kaldım bacağımın sancısı çok fazla evde 4 yaş diyecek kızım var oda ilgi bekliyor ev iş bekliyor yemek istiyor ama ben zor hareket ediyorum büyük ihtimalle Mayıs sonuna alır beni 37. Haftada inşallah bebeğimin gelişimi güzel olur sorun yaşamam 🙄 Allah’ım hepimizin evlatlarını sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Ayse0434 Tugceelanaz ilk doğumunuz mu üç cm açılma iyimiş neler yaptınız benim ilk doğum olduğu için tecrübem yok açılma olması için neler yapabilirim 🥰🌸
Sevim_Demir Tugceelanaz Mrv342 Nesrnn fdmoksz33 Bende 39 oldum bugün. Cuma doktora gidicem çatı muayenesi yapar mı geçen hafta yapmadı 38 de haftaya tekrar gel dedi nst sancı yoktu.
cylnmy edanur3458 35+4 regl ağrısı gibi ağrılar, bele giren ani sancılarım var. Dün geceden beri sanki doğum sancım varmış gibi hissediyorum bugün doktora gidicem🥺
Mrv342 edanur3458 38+1 den selam 1 cm açılma vardı ctesi günü bebek kanalda ama gelen giden yok sadece bugün kendimi Halsiz hissediyorum ağrılardan hiç uyuyamıyorum..
Nesrnn edanur3458 39+2 haftalıgım sancım çok var 1,5 cm açılma var nişan geldi ama oğluşun gelecegı yok 33 haftadan beri bas asagı ama ilerleme yok doktorum su gelmedikçe risk yok dedıgı için beklıyoruz
Tugceelanaz Ayse0434 3 doğumum olcak . Diğer iki doğumlarımdada hep 2 cm açılmam vardı . Yüryüş yapıyorum hep hiç oturuduğum yok 😅
Kur edanur3458 36+1 den selam :) 26 mayısta sezeryan doğumum var inşallah 🙏 bel ağrılarım ve karın ağrılarım çok fena yataktan kalkmak işkence Allah yardımcımız olsun 🥹
gezentianne Kur Sizin ilk doğum mu ikinci mi ben 36+4′üm benim 25.05.25 te pazar günü olacak da 38+2 oluyorum o gün bana erken geliyoo sizin daha da erken sanırım
Prensess33 edanur3458 38+2 olduk bel ağrısı var gece uyuyamıyorum özel bolgeme ve arka bolgeme çok baskı oluyor yarın kontrolümüz var bende kavuşmak için sabırsızlanıyorum son 12 gün 🥳 normal doğum olacağı için oğluşum ne zman gelir acaba ayrıca fazlasıyla ödem oluştu ya iki günden beri ayaklarımın üstüne basamiyorum yaniyo 😬
Queenhera 36+4 olduk bugün. Yakın zamanda planlı sezaryen olacak benim tansiyonumdan dolayı ama hangi gün bilmiyorum, cuma kontrolüm var 😣
Nesrnn Sevim_Demir sancı olmadığı ıcın catı muayenesi yapmamıs olabılır ben 33 haftada catı muayenesi olmustum
fdmoksz33 Sevim_Demir valla canım.bana daha hiç çatı muaynesi yapmadılar 40+5 olduk düşün ben hep yaparlar belki.diye gittim ama yapmadılar doktordan doktora degosyo tabi bu
Ayse0434 Tugceelanaz valla bende hiç oturmuyorum tüm evin camlarını kapılarını duvarlarını sildim falan ama yok yani açılmıyor 🤣😁
Kubra-6619 39+3 çatı muayenesi yapmadı doktorum. Cuma kontrol var acil bişe olursa gel dedi. Doğar artık inşallah herşeyi deniyorum