Baby4 Kızlar 37 haftalık hamileyim sabah vc gittiğimde bembeyaz jöle tarzında akıntı vardı sizce nişan mı? Nişan illa pembemsi akıntı tarzında mı oluyor? Aynı zamanda biraz ishallikte var
Parinas Baby4 beyaz olabilir ama akıntı gibi olmaz parça olur. Yani nasıl tarif edeyim elle almaya kalksan alınır öyle bütün şekilde olur. Tıpaç görevi görüyor çünkü rahim ağzında. Bende de ikincide 37de gelmişti nişan sarı renkti. Aynı gün doğum yaptım
Slay1 Baby4 benimde 2 gün önce yani tam 37de geldi nişanım sancımda vardı ama şuan hala beklemedeyim 🥲 telaş etmeyin yani gelen nişansa bile hemen doğum başlayacak demek değilmiş
Eesraaa34 Parinas bende sabah küçücük katı sarı akıntı geldi böyle kaygan vs değildi nişan mı acaba ilk defa böyle bir şey görüyorum
Parinas Eesraaa34 ilkinde açık kırmızıydı 1 hafta sonra doğumum başladı. İkinci de sarı renkti aynı gün başladı. Kişiden kişiye de doğumdan doğuma da değişiyor başlama süresi ama genelde duyduğum en geç birkaç gün içinde doğumun olduğu
Parinas Eesraaa34 belli olmaz birden hızlanabilir. Siz hazırlıklı olunda. Tabi bekletebilir belki yalancı sancıdır🤷🏼
Eesraaa34 Parinas 33 haftada her şeyimi hazırladım çantam bile hazır sadece hazır olmayan tek şey bebek galiba 😀😀😀
patili_kiz90 Ya kızlar nişan geldiğini anlayabiliyor musunuz? Mesela regl zamanında böyle kıvamlı bir parça aktığında hissediliyor , nişanda kıvamlı jölemsi gibi olduğu için bunu hissediyor musunuz? Yoksa her lavaboya gidildiğinde kontrol mü edilmeli ?
Slay1 patili_kiz90 evet tam olarak bahsettiğiniz gibi hissediliyor. Benimde 2 gün önce geldi hem gelirken hemde görünce anladım gerçekten dedikleri gibi nişanı karıştırma ihtimaliniz yok görünce hemen anlıyorsunuz normal bi akıntı gibi değil çünkü
Ceiydda Slay1 nisandan önce ağrı sızı vs oluyo mu bu nişan bi tek bende gelmedi 38 +4 e giricez moralim çok bozuluyor hshsha🤣🤣
Nazemm Slay1 ay bende 38 haftalık oldum pazar günü nisanim geldi halen yalancı sancı geliyor başka birşey yok
Slay1 Ceiydda yani genel olarak nişandan kaynaklı mı bilmiyorum ama benim gece biraz sancım oldu sabahta nişan geldi. Tabi bağlantıları var mı bilmiyorum 😅
Lavin97 Benimde geldi oncesinde 3 cm acilmam vardi 2 gundur jole gibi balgama benzer akintim var ama silindikde gordum ic camasirima hic deymedi ilk cox az bir seydi farkli oldigu cok belli oliyor sonraki gunlerde baya fazla geldi ama yinede dogum olmadi bende😅 39+5 olduk🥲