YYaseminn benim ikili tarama testi orta risk çıktı o yüzden yaptırdım. Ben biraz kilolu olduğum için ve plasentam ön tarafta olduğu için iki kere iğne batırdılar. Şırınga yardımıyla bebeğin suyunu alıyorlar ve %99,99 doğruluk payı var. Ön sonuçlar 15 gün içinde geliyor ön sonuçlarda bir şey çıkmazsa tam sonuçta da bir şey çıkmıyor. Tam sonuçlar da 1 ayda geliyor. Bence yaptırmalısınız çünkü ben bile yüksek risk olmadığı halde içimde şüphe kalmasın diye yaptırdım. Durumum yoktu ama evladım için her şeyi yaparım deyip yaptırdım. İnşallah sonuçlarınız temiz gelir. Fetal dna testi de var ama onun güvenilirliği amniyosentez kadar değil. Bazı labaratuvarlarda yanlış çıkabiliyormuş. En iyisi yaptırın kurtulun. Ben 15 gün nasıl bekledim inanamazsınız. Bir de doktorum detaylı muayene etti ve dedi ki bebeğin beyninde su gibi bir şey var. Kaybolma olasılığı da var ama kaybolmazsa sonlandırmak zorundayız dedi. 15 gün ağlayarak dualarla bekledim. Rabbim bütün evlatlarımıza ve bütün hastalarımıza Şafii ismiyle şifa versin. Çok zor çok