Gulcee9 Betsahb Ben kucuk sehirde yasiyorum yani gorerek alamam internetten de nasil olacak bilmiyorum
Gulcee9 sonbahar_2322 Hamile kalmadan once 57 kilo idim 1.63 boyum hamileligin baslarinda verdim 54 oldum simdi 56 kilo oldum.
sonbahar_2322 Gulcee9 Anladım 🙏🏻 bende 81 ile hamile oldumu öğrendim şimdi 74 kiloyum biraz fazla sizden
Senturk92 22 haftalığız bizde bende bebek arabası araştırıyorum henüz gidip bakmadımda kıyafet olarakta birşey almadık henüz
sonbahar_2322 Senturk92 Benimde Yok birşey kararsız birim Nasıl olcak merak ediyorum hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
sonbahar_2322 Phyloo Yeni birşeyler de alsaydınız Yinede sizin bilceniz biseyde 🙏🏻 fikrimi söyledim ben
sonbahar_2322 Kt52 Sağlıkla kucağına al inşallah 🤍 Bende üst felan alcam ama çok kararsızım Doğuma yakınmi alsam şimdi bilemedim Hiç birşey yok şuan siz yine indirimde görüp alıyormuşsunuz
Kt52 sonbahar_2322 amin inşallah sizde❤️ birden alışveriş yapılmıyor ben aklıma geldikçe alıyorum ikinci olduğu için daha tecrübeliyim çok da para vermek istemiyorum açıkçası oğlumda kaliteli almıştım kusmasiydi altını batırması derken günde iki kez makine çalıştırıyordum
sonbahar_2322 tahamommy Sağlıkla kucağına al inşallah 🤍 Ben hepsini takım almayı düşünüyorum bebek arabası beşik vs
tahamommy sonbahar_2322 inşallah canım sende 😍 takım şeklinde daha uyguna geliyor gerçekten seçebiliyosan hepsini daha iyi olur tabi
Gizem1504 sonbahar_2322 21 haftalık oldukk çarş. Detaylı var bakalım +5 ile yola devam :) daha alışvetiş yapmadım bel ağrım var okadar iyiyim şükür💙
sonbahar_2322 Gizem1504 İyi olun hep inşallah 🤍 Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 😊 Güzel sonuçlar alırsın inşallah 🥰
Parinas sonbahar_2322 23+5 olduk. Ağırlaşma dışında bir şikayetim yok çok şükür. 5 kg almışım 16 haftadan sonra birden almaya başladım malesef 🙈
sonbahar_2322 Parinas Hamileline odaklan veririz aldimiz kiloları Boşver canım sağlıkla kucağına al inşallah 🤍🥰
Guzel_bebem sonbahar_2322 bizde 20 haftalık olduk detaylı USG den SONRA alışveriş yapmayı düşünüyorum
Parinas sonbahar_2322 çok şükür önceki hamileliklerimde de hemen vermiştim. Bu da öyle olur inşallah ☺️🤲🏼