sonbahar_2322 Napıyonuz nasılsınız Alışverişe başladınız mı hamilelik nasıl gidiyor kızlar ☺️🤍 kaç haftalık oldunuz 🥰
eflinneva_ sonbahar_2322 alışveriş daha yapmadık annemler hevesle zıbın kıyafet çorap hastane çıkışı vs almış onlar var sadece 😅 nereden başlayacağız bilmiyoruz bebek arabası çok karışık bi konu onu halledersek alışverişe bitti gözüyle bile bakabilirim
Kt52 sonbahar_2322 22. Haftadayım arada indirimde görursem birkaç parça alıyorum oğlumda daha gec başlamıştım haziran doğumluydu bir hafta tulum giydirdim sadece sonra hep kısa kol zıbınla gezdi Eylül daha sıcak oluyor doğumda başı gibi çok detaylı alışveriş yapmayacağım hemen
Aylin_1721 22+2 yiz🩷 çok şükür iyi gidiyo biraz enerji istiyorum o kadar cuma detaylıya giricez sabırsızlıkla bekliyorum
sonbahar_2322 Aylin_1721 Hep iyi olun güzel sonuçlar alırsın inşallah 🥰 Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤍
Edizhr Aylin_1721 bugün benimde detaylım var 🤭 saat kaçta gideceksiniz acaba inşallah güzel sonuçlarla döneriz
sonbahar_2322 Dire Verilir doğumdan sonra takılma canım Hamilelin güzel geçir Bı ben kilo almıyorum veriyorum 😁
Betsahb 22 haftalık olduk bizde detayliya girdik yüzünü göstermedi yeniden randevu arıyoruz alışveriş de ufak tefek şeyler alıyorum denk geldikçe
Betsahb eflinneva_ bebek arabası elele Lula ve prego arteon buldum prego venüs diyen de var ama gidip görmedim
sonbahar_2322 eflinneva_ Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤍 Ben bebek arabası vs set olarak almayı düşünüyorum. Üstüne başına hiç bir şey almadım Bende kararsız birim alışveriş sıkıntı yaşamam inşallah 🙏🏻
Gulcee9 Betsahb Ben kucuk sehirde yasiyorum yani gorerek alamam internetten de nasil olacak bilmiyorum
Gulcee9 sonbahar_2322 Hamile kalmadan once 57 kilo idim 1.63 boyum hamileligin baslarinda verdim 54 oldum simdi 56 kilo oldum.
sonbahar_2322 Kt52 Sağlıkla kucağına al inşallah 🤍 Bende üst felan alcam ama çok kararsızım Doğuma yakınmi alsam şimdi bilemedim Hiç birşey yok şuan siz yine indirimde görüp alıyormuşsunuz
tahamommy sonbahar_2322 20+2 🌸 henüz bişey almadım ama araştırma yapıyorum bebek arabası anne yanı yatağı vs
sonbahar_2322 tahamommy Sağlıkla kucağına al inşallah 🤍 Ben hepsini takım almayı düşünüyorum bebek arabası beşik vs