Dileminiz doğum hikayemi attım okuyun isterseniz 🥹
Merhabalar
Haftaya kadar hep normal doğum düşündüm asla sezeryanı araştırmadım ta ki 38+5 de zorunlu sezeryan olacağımı öğrenene kadar ilk başta ben kendimi kestirmem deyip doktoruma çok ağladım oda beni Allah razı olsun güzel sakinleştirdi ve konuştu
39+0 olduk geldik hastane yatışına ama hala korkuyorum falan 😂 ameliyathaneye indim hazırlık yapıldı ve anestezim verildi çat gittim 😂
Ameliyathane de uyandım ağrım falan birşeyim yok odaya çıktım hala yok milletle çatır çatır konuşuyorum
Ağrı kesici yapmaya geldiler , dedim benim ağrım yok ben istemiyorum dedim yapmadılar 2 saat sonra yine geldiler hemşirelere diyorum yav yok benim ağrım vurmayın falan aradan toplam 6 saat geçti yürüyüş için kaldırıcaklar belki ağrın olur gel bi tane vuralım dediler yok mok desem de belki yürürken olur ağrın falan dediler tamam dedim bi diklorin vurdular neyse yavaş yavaş döndüm kalktım çok hafif bi sızlama oldu sonra başladım yürümeye aaa bide ne göreyim bi tur attım ikinci turta başladım patır patır gaz çıkarmaya 😂😂😂 hemşireler şaşırdı ne ağrın var birşeyin maşallah çok iyisin dediler
Yürümeye kalktıktan sonra daha da yatmadım hep yürüdüm koltukta oturdum hep hareketliyim
Kantine kahve içmeye bile gittim 😂
Rabbim hepinizin evlatlarını sağ Salim sağlıkla kucağınıza almayı ve kolay doğum nasip etsin inşallah 💙
Şimdi paşam 75 günlük 💙🐣🫶🏻