kubraytekinayan Kzılar devlet hastanelerinde yaş sınırı varmı ? 3 cü sezeryanım olucak artık kordonlarımı bağlatmak istiyorum çocuk düşünmüyorum artık bu 3 cü de süpriz oldu zaten çocuklarımın yaşı küçük
Edizhr kubraytekinayan ayy benimde 3. Canım bende bağlatmak istiyorum ama eşim istemiyor devlette yaş sınırı yok baglata biliyorsun
reyhan03K kubraytekinayan 30 yaşını doldurmuş olman gerekiyor devlette bağlatmak için yoksa eşinin imzasini istiyorlar
2cocuk2kopek kubraytekinayan 35 yaş gerek ama 3. Diyorsun bunu doktora danış zaten sen ve eşinden imza alacaklar
Songul25 kubraytekinayan daha dün sordum doktoruma eşinin rızası varsa imza atması yeterli sezeryan esnasında 5 dakikada hallederim dedi. Yaşım 24🙃
kubraytekinayan Edizhr valla versin bi zahmet yani 2 tane var bu 3 cü biri 4 yaşına gircek diğer küçüğüm daha yeni 1 yaşına girdi bide bu olucak biz mahfoluyoruz onlar değil valla yeter 3 tane Rabbim olmayana versin
Zeynep_Sedat Fahriye41 ben sordum da normal doğum yap kendini toparlayınca gel hallederiz sadece bir gece kalman gerekiyor dedi
Fahriye41 Zeynep_Sedat aaa çok iyiymiş yaş sınırı neymiş ben 23yasindayim yine de her ihtimale karşı sorucam doktoruma
Zeynep_Sedat Fahriye41 yaş sınırını bilmiyorum bana sordu 32 dedim tamamdır hallederiz Ufak iki delik açıp hallederim dedi
Tugba_5534 Benimde 3. Çocugum olcak bağlatıcam sırf bunun için sezeryan olcam kabul edilirse. İkinormal doğumdan sonra
Huzurluanne05 Tugba_5534 ben de senin gibiyim ama kabul etmiyorlar maalesef.dogumdan sonra gel kapalı şekilde yapıyoruz zaten dediler bir de eş imzası gerekiyor.