QueenM77 Adaklc6 Bugün banada yaptılar tetanos difteri boğmaca hepsi bir arada tek bi aşıda yapıldı. Sizin neden ayrı ayrı ki
Adaklc6 QueenM77 sağlık ocağına göre değişiyor galiba bilmiyorum 🤷♀️ bayramdan sonra olacağım asida difteri de vardır belki aklımda boğmaca tetanoz kalmış
birincimasali QueenM77 evet, 3. Doz 2. dozdan 6 ay sonra 4. Doz 3. Dozdan 1 sene sonra 5. Dozda 4.dozdan 1 sene sonra biraz kafa karıstırıcı ama asi kartinda boyle😂😂
Zeynepkarip Gul1935 ben daha olmadım ama sağlık ocağında bana sormuşlardı tetanoz oldunuz mu diye oldum dedim bildiğim kadarıyla tetanozun ömrü 10 yılmış
NoName_ Gul1935 yeni boğmacalı olanı oldum ben ama ebe 2.doz içinde çağırdı o sadece tetanoz onuda vuruldum 3.doz ise doğumdan sonra eğer istersen vuruluyorsun
altayimmm25 23.haftadayız fakat ben tetanoz aşısı olmak istemedim. 3 sene önce çarpma sonucu vurulmuştum mecburiyetten. Gönlüm rahat rabbime havale ettim 🥹
NoName_ Gul1935 valla ebe tek dozda bırakmadı boğmacalı olan evet tek sefer vuruldu ama 2.dozu sadece tetanoz olarak vurdu çoğu kişiyi okudum normalde boğmacalı çıkmadan önce 2dozdu bu yeni aşı tek doz yeterli diye ama ben 2 kez vuruldum