QueenM77 Ben bugün ilk dozumu oldum. Sizler iki dozu da tamamladınız mı yoksa tek doz ile mi kaldınız?
QueenM77 aylinpalaa Benimde ilk gebeliğim. Doktorum tek doz bile olsa aşıyı ol dedi. İkinci dozda kararsızım bilmiyorum. Siz neden bu gebeliğinizde tek doz oldunuz 😊
aylinpalaa QueenM77 çünkü daha 5 yıl dolmadığı için tek doz yeterli geldi gerekseydi yine 2 doz olurdum 😊
Berrakk39999 Tontis2025 merhaba ben de bu şekilde olacagım doktorunuz bu şekilde onay verdi değil mi bazıları sadece tek doz boğmaca oluyormuş kafam karıştı
FtmaGlr QueenM77 2 doz yaptırdım bebiş doğduktan 1 yada 2 ay sonra tekrar yaptırıcam 5 sene yapmama gerek kalmıyor
deryakrgz Papatyam_42 bende sadece kol ağrısı olmuştu iki üç gün üzerine yatamamıştım. Sonradan geçmişti.
QueenM77 Papatyam_42 Bende aşı olalı sadece 2 saat falan oldu şimdilik kol ağrısı başladı o kadar. Onun haricinde bişeyim yok çok şükür
QueenM77 deryakrgz Evet hemşirede öyle söyledi. Bende ilk dozumu bugün yani 23+6 da oldum. İkinci doz içinde 1 ay sonraya randevu verildi
Fatmadmr37 QueenM77 ilk gebeligimde iki doz oldum. Şimdi ikinci gebeligim tek doz hatırlatma dozu vuruldu sadece. Arada 2,5 sene var.
Fatmet QueenM77 Merhaba 28 ile 30 hafta arasında tek doz adasel diye bir aşı olacağım içinde Tetanoz ve boğmaca varmış zaten
QueenM77 Fatmet Merhaba. Doğrudur adasel bilmiyorum. Bana tdap yapıldı belkide aynı aşılar sadece isimlerini farklı söylüyor olabilir bazıları