GezenTavuk_2 Mehlika_ Yok ya ben yapmak istemiyorum iyi bulmuyorum adet zamanımı bekleyeceğim erkenden yapınca stres oluyorum ben.
Busranur_mnts GezenTavuk_2 at 14 nisan tahmin yumurtlama 2 mayıs dün test ysptım çıkmadı buhün yapmadım yarın bi daha yapıcam
Rahimedymz melanuur direk sağlık ocağından kan tahlili yaptırın beta hcg baktırın😀 ben 8 Mayıs’ta regl olmam gerekiyordu 2 gün daha stresli beklemeyeyim diye 6 Mayıs’ta sağlık ocağına gidip şüpheleniyorum dedim ve hcg 20 çıktı 🥰
melanuur Rahimedymz şimdi gebelikle Regl ağrıları aynı ya bir de benim ki zaten düzensiz pcos var o yüzden bekleyeceğim ben herkes yap yap yap diyor lütfen gaza gelmeyim 😂
Serone GezenTavuk_2 senin postunokuyunca oha bende girşnim kesin bu sefer hamileyim dedim benim umut ediş😀😀
GezenTavuk_2 Serone Ahaha yok canım her gripe hamilelik diyemeyiz ama buda belirtiler arasında yer alır psikolojik oalrak ne kadar belirti ararsan o kadar bulursun hiç arama daha iyi ben bu ay akışına bıraktım .
Rosegul Bende heyecanla bekliyorum kızlar, bat 23 Mayıs 2 senedir istiyoruz inşallah olur bu ay bayram hediyesi olsun🤲
GezenTavuk_2 Rosegul Ay inşallah bu ay bizim olsun ya ben de 23 gibi düşünüyorum yapmayı memlekete gideceğim güzel haber ile gitmek istiyorum
GezenTavuk_2 Busranur_mnts ay yok ben almıyorum alınca insan istemdice yapadi oluyor o yüzden dibinde eczane var günüm gelince alırım 😅😅
Rosegul GezenTavuk_2 ben çatlatma iğnesi de oldum bu ay bir de jel kullandım inşallah faydası olmuştur