1 yıl önce tesadüfen sehitkamil devlet hastanesine gittim sadece cinsiyetden emin olmak için muayene sırası aldım bebeğin karnımda öldüğünü ve 3 haftadır ölü bebek tasidigimi söylediler birkaç hastaneye daha gittim hepsi aynı şeyi söyledi ve büyük olduğu için kürtajı doğum sürecinde olması gerektiği söylendi şehir hastanesine gittim bütün gün ordan oraya gönderip durdular Bi ultrason için 5 kere git gel yaptım Bike bilir acil ile renkli ultrason emar EKG bölümü uzak birbirine bütün gün anestezi istediğim için Bi sürü kağıt evrak halletmem gerektiği söylendi ertesi gün yine kağıt eksik imza eksik diye bütün gün dolastirdilar ve artık isyan ettim kanamam başladı saat 4 olunca mesai saati bitti diyceklerinden o kadar emindim öyle de oldu cuma olduğu için yatış verdi sırf anestezi olsun diye 4 gün daha o şekilde bekletildi pazartesi gittim sabah 8de suni sanci verildi saatlerce sanci çektim odaya kimseyi almıyorlar bankoda kimse yok ebe hemşire bomboş kendi başıma o sancıyı çekip doğum gerçekleşti bebek ölü olduğu için zorlu oldu tabi lütfedip ebe geldi beni küçük Bi odaya aldı ve bayılana kadar resmen işkenceyle kurtaj yaptılar anestezi için o kadar uğraşıp anestezi iğnesi kalmadığı söylendi üç gün önceden anestezi için evrak dolandiriyorum turkiyenin en büyük hastanelerinden birinde anestezi iğnesi yok deniliyo asla hiç kimseye onermiyorum