E_ce Nuriay bir gün daha beklemek istedim aslında hep negatif görünce bu gecikmede 8 gün olunca korkuyorum negatif görmekten yarın öğlen çıkacak bakalım benim için dua edermisiniz çok teşekkür ederim şimdiden🥹🤲🏽🤲🏽
E_ce Nuriay merhabalar negatif maalesef ki ama hala hasta olmadım ilk defa böyle oldu normal de benim herşeyim düzenli 8. Gün bugün
E_ce Barbie006 merhabalar negatif maalesef ki ama hala hasta olmadım ilk defa böyle oldu normal de benim herşeyim düzenli 8. Gün bugün
E_ce Busranur_mnts merhabalar negatif maalesef ki ama hala hasta olmadım ilk defa böyle oldu normal de benim herşeyim düzenli 8. Gün bugün
E_ce @“Biranne_197”#merhabalar negatif maalesef ki ama hala hasta olmadım ilk defa böyle oldu normal de benim herşeyim düzenli 8. Gün bugün
E_ce Alya05 merhabalar negatif maalesef ki ama hala hasta olmadım ilk defa böyle oldu normal de benim herşeyim düzenli 8. Gün bugün
E_ce melanuur merhabalar negatif maalesef ki ama hala hasta olmadım ilk defa böyle oldu normal de benim herşeyim düzenli 8. Gün bugün
E_ce Ayfersalih28 aa o şekilde oluyor mu brn beklicem yine İnşALLAH geç döllenmedir şuan mesela 2.0 ya negatif yükselebilme ihtimall var yani kusura bakmayın lütfen soruyorum ama bilmiyorum da
Busranur_mnts E_ce bende de 2 falan çıkmışştı birkaç gün sonra adet olmuştum 0 olsa yükselmez derdim de küçük bir ihtimal belki beta yeni yükseliyor olabilir sen yine de adeti bekle olmazsan tekrar kan verirsin