E_ce Sizce hamilelik olabilir mi hep sol kasık bölgesinde arada kremplerım oluyor gögüs ucunu hafif sıkınca hassasiyet oluyor ve koku hassasiyetim oluyor bazen
E_ce Alya05 Korkuyorum daha önce 2-3 gün gecikme olmuştu teste negatif görmüştüm biraz daha beklemek istedim bugün kan vereceğim yanıtınız için teşekkür ederim
E_ce Alya05 merhabalar negatif maalesef ki ama hala hasta olmadım ilk defa böyle oldu normal de benim herşeyim düzenli 8. Gün bugün
E_ce melanuur merhabalar negatif maalesef ki ama hala hasta olmadım ilk defa böyle oldu normal de benim herşeyim düzenli 8. Gün bugün
E_ce Busranur_mnts merhabalar negatif maalesef ki ama hala hasta olmadım ilk defa böyle oldu normal de benim herşeyim düzenli 8. Gün bugün
Barbie006 E_ce ayy kuzum aynısı bende var kgöğüs uclarım ağrıyor kasık ağrılarım var normalde kokulara karşı bir hassasiyetim yoktu o bile hassaslaştı test yaptım hastaneye gidiyorum adet döneminde geçilme varsa test yap 🌸
E_ce Barbie006 7 gün geçti benimde sadece sol kasığım işte göğüs ucu hasas koku hassasiyetim var biraz kan verdim yarın çıkıcak inşallah 🥹🤲🏽🤲🏽
E_ce Barbie006 merhabalar negatif maalesef ki ama hala hasta olmadım ilk defa böyle oldu normal de benim herşeyim düzenli 8. Gün bugün