edabolukbasi3- Melos26 fetal bana da önerdiler de o kadar bütçem yoktu bi kız dediler bi erkek bugün gene gittim erkek dediler detaylıyı beklicem en net
Melos26 edabolukbasi3- var mı fotoğrafı ben kızımın fotoğrafını görünce anlamistim. Bazılarında da tutturuyorum ama deneyebilirim sansimi 🙈
Eekeayse Merhabaaa biz de 17 haftalık oluyoruz yarın tahmini doğum 21 Ekim :) valla benim bulantı da hala devam ya napcaz bilmiyorum :(
Eekeayse Panicmomyy Ben daha yeni gece yatınca hafif bişeyler hissediyorum ama daha önce gebelik geçirmiştim o zaman daha erken duyulabiliyor ilk gebeliğimde 20. haftada hissetmiştim
Eekeayse edabolukbasi3- Yaa prilam çok uyku yapıyor maalesef alamıyorum çalıştığım için ayılamıyorum çünkü. Bir de her gün çok yoğun bulantım olmuyo haftada 2-3 gün oluyo çok yoğun olarak onun için düzenli almadım
edabolukbasi3- Eekeayse vücut alışana kadar bende de uyku yapmıştı ama şu an normalim almayınca daha kötüyüm
buse2507 edabolukbasi3- 16. Haftadan selam canım❤️ bizde daha cinsiyetini öğrenemedik ne zaman gitsek arkası dönük😁 haftaya Salı randevumuz var bakalım 🫠
Lalakaplangl edabolukbasi3- yarın 17 hafta oluyoruz, benim çok şükür mide bulantılarım falan kalmadı, hiç bel ağrım falan da olmuyor çok şükür cinsiyeti öğrenmedik henüz nipt test sonuçlarını bekliyoruz
efsanee_ edabolukbasi3- merhabaaaa Bugğn 16+0 11.haftada fetal dna yaptırdık cinsiyet belli kız geliyor. Büyük ablası olcağı için pek bi alışverş yapmıycak gibiyiz. Bi iki hastane çıkışı alırım heralde. Bu yönden biraz şnssız olcak sanırım. Ama bize büyük ikramiye 😁
m_klc15 Merhaba bende 17+4 deyim hâlâ cinsiyeti öğrenemedik 🥺 anlayan varsa buraya da fotoğraf bırakayım https://imgyukle.com/i/Ct9ugG
efsanee_ edabolukbasi3- evet evet en basit şeyler bile çok pahllı. İlk çocukta herşeyin iyisini güzeli alıyorsun o yüzden bizim için yatırım oldu 😀
Songulblt 17+6 günlüğüz bizde 8. Haftadan beri hareketlerını hissediyorum 13. Haftamda erkek dendi hala erkek ama hala alışverış yapmadım detaylıyı beklıcem kesınlesınce hemen başlıcaz alışverişe
ozlem_2727 edabolukbasi3- 16+5 kızımız olacak inşallah bulantı vs çok yaşamıyorum şükür Allah herkese kolay hamilelik kolay doğum nasip etsin