Kızlar 31 haftalık hamileyim 33. Ya da 34. Haftada tekrar kontrolüm var . Normalde özelde çok sevdiğim bir doktorum vardı ama maddi bi sıkıntı yaşadık Doğumu devlette yapma ihtimalim var . Sizce bu önümüzdeki kontrolüme devlete mi gitmeliyim ? Birde tepkileri nasıl olur bu haftaya kadar sadece 12. Haftamda devlete gitmiştim girişim var ama yinede tepkileri ne olur bilmiyorum . Hatta sey demeyi bile düşündüm sırf ilgili olsunlar diye benim hamileleligim kötü ilerliyordu memlekete ailemin yanına gittim suan annemle yeniden döndüm evimde Doğum yapmak için felan 😂 ay kızlar bi fikir verin napsam sizce ? Özelde yapma ihtimalim de var Yok değil ama eskisi kadar kesin değil yani maddiyattan dolayı kafam çok karışık stres oldum yardımcı olur musunuz 🙏🏻
    baharayazz yok ya Dr sormaz bile ilgilenmiyor devlette ki drlar hele öle detayla 😬 öle desen banane bile diyebilir😰 bişi demene gerek yok direk git ol Muayeneni
      baharayazz ben hem devlet hem özel muayene oluyorum. 31 haftalıkken devlete geçtim niye bu zamanda geldin dedi doktor, özeller sezeryanı tercih ediyor ben normal doğum istiyorum dedim. Hiçbir tepki vermedi ve gayet güzel takibimi yapıyor 😌
        Mrvnrtprak ya birde biraz tereddütteyim özeldeki doktorumu çok seviyordum işte ne olacağını bilemiyorsun maddi bi sıkıntı yaşadık açıkcası biraz korkuyorum devletten birde ilk gebeliğim . Normal dogumada doktorlar değil ebeler giriyor devlette diyorlar insallah hayırlısı olur
          baharayazz o devlet kötüleynlere fln bakip korkma her hastane Dr farklı sonuçta bazı devletler özel gibi 🤣 tek kişilik oda bile varmış bnm hastanede ondan tutcam ben mesela
            baharayazz doğum anına bebeğin başı çıkıncaya kadar özelde de ebeler ilerletiyor doğumu sonrasında doktor geliyor ve bebeği çıkarıyor 😊 devlette de aynı sistem he mesela kadın doktor beklentin olur ama devlette nöbetçi doktor erkektir böyle bir şeyle karşılaşırsın.
              baharayazz Valla özelde sırf para için kabul ederlerse ediyorlar, devlette etseler bile çok ilgi göstericeklerini sanmam. Bide bi şey olursa falan diye sorumluluk almakta pek istemez devlet hastanesi 🤷🏻‍♀️ Rabbim yardımcın olsun inşallah canım. Eşinin ailesi falan yardımcı olmaz mı ki
                baharayazz devletteki doktorlar koşulsuz kabul ediyorlar diye biliyorum. Valla artık devlet diyince insanlar korkuyor ama bence tamamen doktorlarla alakalı bir durum. Özelde de ilgisiz doktorlar vardır mutlaka aynı şekilde devlette de olabiliyor. Şahsen ben devlette oluyorum muayenelerimi doktorumdan da çok memnunum. Çok güler yüzlü bir doktor. En önemlisi de asla panik bir doktor değil.
                İlla bi açıklama yapma gereği hissediyorsan da daha önce takip eden doktorumla uyuşamadığımızı farkettim falan dersinn. Öyle söyleyince daha bi sahipleniyorlar sanki. Benim arkadaşımda yaşamıştı çünkü bu durumu.
                  2kizannesi- normalde ederdiler ama kredi kartına borcumuz vardı onu kapattılar daha yeni . Borcumuzu kapattıkları için suan tekrar bi destek isteme yüzsüzlüğü yapamam heralde :) o zamana kadar denkleştirebilirim insallah Doğum ücretini Canım
                  baharayazz canım bende 30.haftaya kdr özele gittim maddi skıntılardan dolayı son ıkı kontrole devlete gidiyorum doktor hıc sormadı bile bu zamana kdr nerdeydin falan diye. Her zamanki hastasıyım gibi ilgilendi. Özeldeki doktorumda hiç aramadı nerdesin diye 😂