Nur19977 Cokistersengelerbence ayyyy allahım insallahh hamileymdir 8ay sonra bi mucizem olsun bu ayda olmazsa doktora gideceğimm
melanuur Nur19977 benim reglim de ikinci gün işte gecikti dün normalde uygulamaya göre 33-35-38 gün arası oluyorum 3-4 gün daha beklemeyi düşünüyorum olmazsam bende kan vereceğim direkt
melanuur shrnur ay yok o testi yaparken beklerken kameralarla flaşlarla bakarkenki halimi ben biliyorum o yüzden şimdi bekleyip o kop kırmızı ikiçizgiui görmek istiyorum 😂😂😂
Nilozof shrnur Selamlarr, fazla belirtim yok. Ara sıra vajina içinde batma hissediyorum. Test için erken mi sizcee? Yapsam mı arada kaldım. Geçen ay kimyasal geçirdim, negatif görmek istemiyorum
SevvaallEr Ahahhaha hepimiz bu gidişleee regl gecikmesi beklicez demek ki gecikenler yazsın lütfen son battan sonra 🤣 el birliği ile toplu test yaparız ahahah
SevvaallEr Cokistersengelerbence Ayyy hadi ınsallah gercekten var cizgiii🤩 Kan verin bence yarın inşallah saglıkla büyür ya benımde bugun gögüslerimdr hassasiyet basladı bakalım🥲