Deleted33000 06haziran e tabiki yapabildiğim kadarıyla yapacağım bide az önce gelmiş diyor balkona halını ser belki gelip burda otururlar kaynanm üst katimda oturuyor bu arada
06haziran Deleted33000 Allah yardımcın olsun zor bu haftalarda ben kendi evimin işini zor yetiştirip yemeğimi zor yapıyorum bi tık fazla yorulunca yorgunluktan da uyuyamıyorum başka bi hizmet beni mahvederdi
Deleted33000 06haziran evet canım mahvediyor beni de meğer misafir bana geliyormuş kaynanam bana söylemiyor bana geleceğini
06haziran Deleted33000 kaynanan söylemiyor o ayrı gelen misafir niye sana haber vermiyor sana gelecez diye
Deleted33000 06haziran işte bugün sinir oldum ya Allah’tan evimi bugün temizlemistim hemen bı mikrodalga keki yaptım yetiştirdim
06haziran Deleted33000 ya onu bile hak etmiyorlar boşver son haftalarında da sıkma canını çok etkileniyor bebişler
Deleted33000 06haziran komşulara ayıp olurdu kız yoksa taziye için gelmişler hattımı sayıp sagolsunlar dedem öldü gorumcemin bı tanesi nerdeyse10 gün sonra aradı başsağlığı için komşular benden büyükler sayıp gelmişler elimden geleni yaparım hatır bilene