Heyzil Zuhresule canım hangi siteden aldın şuan başım dert de tüyü ile bide ayrı kalacağız 5 ay kadar eşim bakacak eve gelince neyle karşılacam acep bide ben gidince üzülür artar tüy dökmesi şuan bile gözlerim doluyor ayrılmam diye kızımdan
Zuhresule Heyzil bulgusun kendi sitesinden aldım https://bulgus.com/urun/fur-collector/ sabah erken saatte aldım ertesi gün geldi Kargo. Memnun kalmazsanız iade alıyoruz dediler ama çok memnun kaldım 😄
Mayasey Zuhresule ben de aldım kıyafetlerimi için. Çünkü roll on yapışkanlara para dayandıramadım. Ama eşim çokta beğenmedi bilmiyorum. 😔 60 TL falan da para vermiştim.siz kıyafete kullandınız mı
Zuhresule Mayasey kıyafet için küçük olanı düşündüm 45 tlydi ama almadım rulo daha pratik geliyor ama bebek doğsun belki alırım. Yazarım memnun kalırsam
Hulyalp Kizlar silikon tuy toplayici rulo var. Kiz kardesim almis gosterdi. Ustune topladigi tuyu yikayip temizleyip tekrar kullanabiliyosunuz. Silikonu yapis yapis gibi ama suruldugu yeri yapis yapis etmiyo. Cok hosuma gitti. Kedi baktigim zamanda kagit seklinde olanlardan vardi bende durdugu yerde tozlanip surekli kagidini yirtip yenilemek gerekiyodu. Bu daha kullanisli ve 15 tl gibi biseymis. Siparis verdim alicam. Kardesimin apartmaninda carsaf vs. sirkelemek yasak o ruloyla yataginin icindeki tozu kili topluyomus.
Hulyalp Zuhresule kardesim dogum yaptigindan beri kullaniyor hicte sikayeti yok. Belki marka farkindandir.
Zeyna0607 Zuhresule canım benimde kedim var ama hiç dökmüyor tüy maşallah mamadan kaynaklı olabilir bide evden asla yiyecek vermemek şart bizde yok tüy sorunu
Zuhresule Zeyna0607 evet kuru mamadan başka bisey yemiyorlar ama 🤷🏻♀️ Nd mama önerdiler onu denicem. Sen hangi mamayı kullaniyodun
Zeyna0607 Zuhresule proplan canım pahalı ama çok kaliteli mama emin ol ben ona başladım başlayalı bitti tüy dökmesi daha önceleri bende yaşadım tüy sorunu ama bu sene yok şükür
Mrvyksl Zuhresule dyson pro animal elektirkli süpürge tavsiye ederim ablamın 2 kedisi ve 16 aylıl oğlu var çok memnun pahallı ama inanılmaz işe yarıyor