Zuhresule Arkadaşlar 2 kedim var ve malum tuy dökme mevsimi geliyor. Ben yıllarca elektrikli süpürge ve tarakla peşlerinde gezdim. Şimdi hamileyim zor oluyor diye İnternetten bulgus tuy toplayıcı aldım çok faydasının gördüm. Çok pratik. Görüp de tereddüt eden varsa mutlaka alin ben çok beğendim :)
Heyzil Zuhresule canım hangi siteden aldın şuan başım dert de tüyü ile bide ayrı kalacağız 5 ay kadar eşim bakacak eve gelince neyle karşılacam acep bide ben gidince üzülür artar tüy dökmesi şuan bile gözlerim doluyor ayrılmam diye kızımdan
Mayasey Zuhresule ben de aldım kıyafetlerimi için. Çünkü roll on yapışkanlara para dayandıramadım. Ama eşim çokta beğenmedi bilmiyorum. 😔 60 TL falan da para vermiştim.siz kıyafete kullandınız mı
Zuhresule Pelinizm ahhahshhdhdf onun için hala deneysel çalışmalar yapılıyor 😄😄😄😄😄 bi de halıda, sanki halının parçasıymış gibi taklit de yapabiliyor o kıllar çok sinir bozucu 😄
Pelinizm Zuhresule Ahahaha ayyyyy sadece halı da olsa neyse yatak içinde kapı arkaları banyo zemini heryerrrr heryerdelerrrrr😩
efsanee_ Pelinizm bizimkinin mevsimi yok mübarek 😁 üzerini değiştirdiği yerler öbek öbek kıl tüy oluyo 😂
Zuhresule Pelinizm eşime tuy dökücü krem kullandırdım bir kez başta bi söylendi delikanliligi tuttu. Sonra büyük rahatlık olduğunu anladı. Yılda 4 kez alıyoruz ve inanılmaz azaldı tavsiye ederim 🤘😈
Pelinizm Zuhresule Ahahaha ayyy hangi bi yerine kullancaz ki 🙈😂😂😂komple bacaklarına falan asla yapmaz benimki hadi bacağa yapsak kolları var göğsünde çok yok ama zamanı gelince çok dökülüyor vallahi bıktım 🙈😂😂😂😂
Masalmom Pelinizm Aynen öyle valla bizimkiler kedi gibi dönemsel de değil her sabah çarşaf sirkelemekten canımdan bezdim 😂😂😂
Zuhresule Selinnnce yok yaa hiç de azalmıyor ben geçen yaz 2 kere traş ettirdim 2 ay olmadan uzadı hem de çocuğum çektiği eziyetle kaldı. Sık sık taramaktan başka yol yok 😕
Selinnnce Zuhresule bizimki koyun gibi dokuyodu tuy tahilsiz nd mamasi aldik gecirdi o. Aklinda olsun canim