2cocuk2kopek fatmaanuurr22 eskiden bahçeşehirdeydim kolay oluyordu ama doğumdan sonra taşınmıştım. Özcan bey aşırı ilgili bir doktor 1 saat yol çekiyorum ama değiyor
fatmaanuurr22 2cocuk2kopek bende gebeliğimin ilk haftalarinda kanamam olmuştu gece acile gitmiştik öyle tanıştık ama ilgili alakalı bir doktora benziyordu sağolsun baya yardımcı oldu☺️ peki randevusuz gitsek sırayla alır mı acaba
OmerNfs fatmaanuurr22 canım ben Beylikdüzü Medicana Soner pul hocaya gidiyorum istersen bir bak muayne ücreti 3700 falan
2cocuk2kopek OmerNfs maalesef değil avcılar canım mesela bizimkinde sadece Özcan bey renkli kullanıyor. Arkadaşlarım farklı hastanelere gidiyor normal siyah beyaz
OmerNfs fatmaanuurr22 evet görüyorum canımmm hatta renkli resmini bile verdi kaç kere tabi artık veremiyor çünkü ikiz gebelik yaşıyorum ve yüzlerini göstermiyor sıpalarım
OmerNfs 2cocuk2kopek vallahi kuzumm ben iki doktor değiştirdim ikiside önce siyah beyaz bakıyordu sonra renkliye geçiş yapıp tekrar bakıyordu hatta perinatoloji doktoruna gittim oda aynıydı ondan dolayı dedim ama tabi doktordan doktora değişir