fatmaanuurr22 Avcılarda oturuyorum 29.haftadayiz bebişi renkli ultrasonda yüzünü görmek istiyoruz merak ediyoruz eşimle bu civarda muayenede renkli ultrasonla bakan doktor varmı yardımcı olur musunuz?
OmerNfs fatmaanuurr22 canımmm eğer bulunduğun bölgede takipli isen doktorundan isteyebilirsin çünkü ultrasonlar hem renkli hem siyah beyaz doktor nasıl kullanmak istiyorsa öyle kullanıyor
fatmaanuurr22 buraların yabancısı olduğum için pek bilmiyorum normal muayene olarak gidip bebişi görmek istiyorum
fatmaanuurr22 OmerNfs ya ben takiplerime normalde devlet Hastanesi’nde devam ediyorum ama bu hafta kızımı görmeyi çok istiyorum merak ediyorum fazlasıyla ve buraların yabancısıyım pek hastane doktor da bilmiyorum o yüzden sizlere sormak istedim
OmerNfs fatmaanuurr22 canım ben Beylikdüzü Medicana Soner pul hocaya gidiyorum istersen bir bak muayne ücreti 3700 falan
fatmaanuurr22 2cocuk2kopek kesin var ama demi gittiğimde umarım bir aksilik çıkmaz☺️ girerken sadcee normal muayene ücreti ödüyoruz sanırım
2cocuk2kopek fatmaanuurr22 evet canım 1 ay önce kendi makinesi bozulmuştu hatta başka makine getittirdi renkli bakıyor . Benimde perşembe randevum. Yaa Başakşehirden Özcan bey için oraya gidiyorum
2cocuk2kopek fatmaanuurr22 eskiden bahçeşehirdeydim kolay oluyordu ama doğumdan sonra taşınmıştım. Özcan bey aşırı ilgili bir doktor 1 saat yol çekiyorum ama değiyor