Elifmehmetemin Talentedmom Valla unuttum canım illaki zorlanacağız kolay değil can getiriyoruz dünyaya canım Rabb’im kolaylığını veriyor zaten 😊
Talentedmom Elifmehmetemin hep unutulur dediler 5 sene oldu hala aklımda valla bakalım bu nasıl olacak
Elifmehmetemin Talentedmom hahahaaa 😂 çok güldüm buna 😂 ben unuttum ama hamile kalınca az çok ne yasiycagini biliyor insan diyorum anneme hiç bilmemek daha iyi insan bilince daha stres oluyor diyorum doğurmaktan çok o sonrasında atılan dikislerden korkuyorum 😂
Talentedmom Elifmehmetemin ay evet ilki çok rahattı bilmemek daha iyi oluyor şimdi neler yaşayacağımı bilmek daha zor geliyor bana
Parinas Elifmehmetemin 24 olduk biz de. Henüz ağrı sancı vs şikayetim olmadı. 3ncü doğumum olacak inşallah. Ama bebeği çok aşağıda hissediyorum. Diğer gebeliklerimde bebek bu haftalara kadar yukarı çıkmıştı diye hatırlıyorum. Bunda çıkmıyor resmen rahim ağzına vuruyor 🤦
hemsireblog1 Parinas benimde iki gündür öyle ya. Geceleri çok hareketli birde uyuyamıyorum zaten birde hareketleri artınca iyice gidiyor uykum
Parinas Elifmehmetemin en son 15te gördü o zaman sordum. Vakti var 20den sonra yukarı çıkar dedi. 21 de detaylıya girdim ama bebeğin sorunlarına odaklandım sormayı unuttum 🤦
Dilekzamn 262634nur öyle gerçekten benim 2 hamileliğim ama dediğin gibi gün boyuda çok birşey yapmıyorum dışarı çıkınca ayrı işkence ilki böyle asla değildi
Parinas Cans__ en son 21+1 de gittim 496ydı ama 3 haftada baya artmıştır diye tahmin ediyorum ☺️25te tekrar kontrol var bakalım
Elifmehmetemin Parinas valla canım ben 25 hafta oldum benimde kasıklarım da sanki bebek bende öyle hissediyorum
Elifmehmetemin Talentedmom aynen canım birde ilk bebeğime 4.5 aylıkken düşük yaptım bu aslında 4.cu gebeliğim benim
Beyzanrcnp Elifmehmetemin 23 haftalık olduk bugün sabah bişeyim yoktu ama akşama doğru sol kasıkta Ağrı oldu baya bide bazen vajinada baskı hissediyorum akıntı vs çok perşembe detaylıya gittik orda herşey normaldi sağlıklıydı oğlum
Cans__ Beyzanrcnp kasık ağrısı bende de sık sık oluyor normal gibi de geliyor bacağa giren kramp gibi kasığıma giriyor sanki ve genelde sol kasığıma merdiven çıkınca falan oluyor benim