Zehra6818 Tubiili Bu arada diğer şehir hastaneleri hakkında bilgim yok. Ben Ankara Bilkent Şehir Hastanesi için söylüyorum. Hatta Perinatoloji 3 bakıyor merak edenler varsa.
bebekannem Zehra6818 ben sizi merakla bekliyorum mutlaka doğum yapınca yazar mısınız Bilkent şehir hsatanesi ssvd diye
bebekannem Asklim ınstagramdan birsezeryanhepsezeryandeğildir sayfasından hangi ildeyseniz destekleyen Dr bakınız onunla görüşünüz
seymanuurr egehannannesi1 SSVD destekliyor mu acaba doktorunuz bende manisadayım ama destekleyen birini bulamadım
egehannannesi1 seymanuurr bilmiyorum Semih Taşkend gidiyorum şehir hastanesine bugün kontrole geldim yatışım yapıldı bebek hareketlerinde azalma var dediler
kimchikimdi Fatma027 Gülşah hanımdan memnun musunuz acaba, daha 4 ayım var ve bu haftalardan sonra doğum psketi sormaya gideceğim de, ilgili guler yüzlü doktor olursa daha rahat olurum ama bilmiyorum kime gideceğimi arayış içindeyim 😂
Fatma027 kimchikimdi Ben de şubattan beri gidiyorum. Memnunum. Burada da araştırdım. İyi dediler. Birçok doktor içerisinden bunu yorumlar üzerine bu doktoru seçtim. İnşaAllah hepimizin doğumu güzel kolay geçer. 🤲🥰
igvescarim Hayal0102 bende Hülya hanıma gidiyorum 23+3 deyim ssvd istiyorum ilk doğumum 2022 Haziran sa sezeryan olmuştu. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider ve kolay bir şekilde normal olur 🤲🏻 sizler ilk neden sezeryan olmuştu benim bebeğin hareketleri durmuştu. Çatısı dar felan var mı aranızda @Fatma027
Hayal0102 igvescarim ben de 32+5 ilk doğumun 2022 ocakta olmustu bebeğim makat gelişti hafif sancı ile hastaneye gittim 5 cm açıklık olmus 33 haftalıktı daha acil sezaryene alındım bu bebis bas geliş cok şükür insallah kolay olur hiçbir sorun olmadan sağlıkla kucağımıza alırız Hülya hanımla konuştunuz mu hiç ssvd istediğinizi eşi Mete sucu cok ssvd yaptırmıştır hatta arkadaşım 2 ssvd yaptı onda Hülya hanım da balcalida cok yaptırdık ssvd dedi burda 2 defa yaptırmış
Fatma027 igvescarim İnşaAllah herkesin doğumu en sağlıklı en kolay şekilde olur. Benimde bebeğim 2022 doğumlu. Benim ki iri bebek olduğu sebebli sezeryan oldu canım
Zehra6818 Tubiili ssvd doğumları riskli gebelik kapsamında alıyorlar. Çünkü doğum sırasında sezeryan dikiş yerinde rüptür(yırtık) oluşma ihtimali oluyor.
igvescarim Hayal0102 daha 7 haftalıktı Hülya hanıma gittim ben sezeryan istemiyorum çok korkuyorum dedim oda kendi sancın gelir açılman olursa tabi ki yaptırırım dedi çünkü suni sancı vermiyormuş . İnşallah kendi sancım açılmam olur kolay bir şekilde doğururum sizlerde inşallah Allah yardımcımız olsun sizin daha yakın doğum burdan sürekli haberleşelim
tulaydinler Hayal0102 bende mete hocayı düsunmustum hata hulya hanıma direk soyledim sizden cok memnunum ama ucret farkindan dolayi mete hocayi dusunuyorum dedim mete hoca doğuma gelmiyor asistanlar yaptiriyor doğumu demisti
Zehra6818 Tubiili önce kadın doğumdan muayene olmak lazım. Sonra oraya ssvd isteminizi söyleyince onlar yönlendiriyorlar. Sonra da oraya gidince doktor yeşil alana ekliyor, böylece Perinatoloji den de randevu alabiliyorsunuz.
bebekannem Kızlar Semra özer de ssvd yapan var mı 3 sezeryan sonrası ssvd ikiz ssvd yaptiriyor bilgisi olan var mı acaba
Hayal0102 igvescarim evet benim erken doğum riskim de var insallah vaktinde gelir haberleşelim tabi ki 🌺
Hayal0102 igvescarim merhaba ben doğum yaptım Hülya hanımda ssvd yaptım cok şükür kesinlikle Hülya hanımdan şaşmayın derim