Fatma027 Hayal0102 Yaa öyle canım benim. İnşaAllah vaktinde ve sağlıklı olur . Evet Gülşah hoca da güzelyalıda yaptırıyor
Fatma027 ug_fa-3diplomalianne Hepsini doktorunuzla konuşun ayrıntılarıyla. İlk doğumun normal olması avantaj oluyor. 2. Doğumun sebepleriyle doktorun ele alması iyi olur.
ug_fa-3diplomalianne Fatma027 çok teşekkür ederim hepimize Rabbim kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin 🤲🤎
Semanuryvz Yellowwolf ilk kızım sezaryen İkinci normal Üçüncü normal 1-2 arası 2.5 yaş 2-3 arası 3 yaş ikisinde de suni veya epidural gibi destek almadım çok da önerilmiyor 💐 2.doğumumda kesi dikiş olmamıştı bunda bir dikişli yırtılmam oldu bebeğim daha iri olduğu için 💐
egehannannesi1 Fatma027 evet erkek dün işte gittim kontrole kayıt imzala cuma günü gel suni takacağız dedi Ben de normal istiyorum dedim o zaman tamam dedi bekleyelim ne Nts ye yolladı beni
Fatma027 egehannannesi1 Ultrasonda kaç gram gösteriyor canım kilosu.Son ölçümler 4000 gramı geçerse yapmam dedi benim doktorum
Fatma027 egehannannesi1 Stres yapmamaya çalış. Allah’ım yardım etsin kolaylıkla sağlıkla geçsin doğumun 🤲
Seyma0323 Arada kaç yıl var canım? 28+2 haftalık hamileyim, oğlum 2,5 yaşında. Hende ssvd bekliyorum yurtdışındayım🌸
egehannannesi1 Fatma027 söylemedi cumartesi günü gene gidecem şehir hastanesine gidiyorum aciline gideceğim kontrole
egehannannesi1 Fatma027 söylemedi cumartesi günü gene gidecem şehir hastanesine gidiyorum aciline gideceğim kontrole
Zehra6818 Fatma027 Sanmam dikiş kalınlığına bakacaklarını, yine çatıya falan bakarlar ya da başka olumsuz durum var mı falan ona bakarlar diye düşünüyorum.
Tubiili Zehra6818 merhaba şehir hastaneleri ssvd yapmıyor bildiğim kadarıyla hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Zehra6818 Tubiili Randevu alırken bile ssvd polikliniği ne alıyorum, yapıyor tabiki yapanlar oldu. Klinik bu yıl hizmete girdi, Fatma Doğa Öcal a gidiyorum. İnternette aratırsanız bunla ilgili haberlerde var.
Zehra6818 Tubiili Bu arada diğer şehir hastaneleri hakkında bilgim yok. Ben Ankara Bilkent Şehir Hastanesi için söylüyorum. Hatta Perinatoloji 3 bakıyor merak edenler varsa.
Turit Zehra6818 merhaba bende aynı polikliniğe gidiyorum aynı doktor Fatma hoca bende çok istiyorum ama çok korkuyorum risklerden benimde ilki sezaryan makat geliş bu baş gelis 38 haftaliğım ama risklerden çok korkuyorum ya yırtılma olursa diye sizede anlatıldı mı riskler