Gzm122 Nibozog Ay ilk haftalar bende öyleydim ne yalan söyleyeyim 12. Haftaya kadar o kadar çok uyudum ki kolum kalkmıyordu ama geçti gitti 2. Trimester balayı gibi yaşarsın 😊
Gzm122 Nealakayahu Ama daha çok başındasınnnn🙁 2. Trimesterda daha rahatlarsın bence mide bulantın vs mi var?
Nealakayahu Gzm122 3 4 gün öncesine kadar sadece halsizlik vardı mide bulantısı kusma da başladı 2.trimester döneminde de mide yanmadı ve ekşimesi çekiyorum fazlasıyla Rabbım kolaylaştırsın yapacak birşey yok
ikibebelianne-M Gzm122 tekmeleri dışında hiç güzel bir yanı yok 😂keske hemen 9 ay beklemeden evlat sahibi olabilsek
sehnazz000 Gzm122 ilk hamileliğimde prennsesss gibiydim tam anlamıyla ama yinede bitsede kurtulsam diyordum o kadar güzel geçmesine rağmen hiç sevemedim 🥲
AybenYB Nibozog 33. Haftayı bitiriyoruz yarın hiçbir ilaç fayda etmedi hamileliğimi öğrendiğim haftadan beri kabızım hiç sekmedi 😂
Accountant Gzm122 evde TV karşısında yatarak geçirsem sevebilirdim ama uyumak isteyip direnerek çalışmak çok yıpratıcı 32. Haftayı bekliyorum